Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

teraz je to hrozné, tie dievčatá chodia ako také štetky s veľkým výstrihom a do neho si dajú pus upku, je to des. My sme také niečo nepoznalli

silviklh

áno,uz by to mohlo vyjsť :-) už v pondelok bude aj mesiac,čo so mvysadila HAK,takze v pohode....jasne,ze ak to zase nevyjde,trosku budem chvilku sklamana,ale to prejde zase.
to tebe dcera hovorila,ze ked bude velka,aj ona pojde,ze? :)

maria1113

silviklh, mám sa dobre a aj prsia sú zatial v poriadku. Som zvedavá, ako dopadneš, potom sa ozvi, čo ti odpísala mirísek. Keby ti to tak vyšlo, to by si mala dobre.

silviklh

uz som jej napisala,uvidime,ale bude musiet zavolat ona.no,nevadilo by mi,keby to vyslo :) ale mam tusaka,ze ten moj nufak ma zase odsudi na dalsi mesiac cakania :D a tebe sa ako dari maria? prska sa stale menia?

janika24

Luxury,ako som uz pisala predtym som mala asymetricke,cize aj lekar vravel,ze ked mi daju ten impl nizsie,tak mierna asymetria tam bude.
A to zblnkotanie alebo vybrovanie som citila aj ja ale vacsinou iba v tom pravom prsniku,cize ten co je vyssie