Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

to akoze ona chodi s Durovcikom????
pokial viem,tak v Adela show hovorila,ze jej otec a Durovcik su ako bratia,to mu nevadi,ze taky stary o 20 rokov .. jej dceru???.........

janika24

oni su inak velmi sympaticki a mili ludia a hned ked zbadali rozdiel,tak vraveli ze mi to upravia, ze chcu aby som bola spokojna.Stalo sa co sa stalo ale ked sa ta chyba odstrani ta verim ze budem potom spokojna

leus

maria
ja neriesim tie hrcky este :( dako sa mi do toho nechce, ani sama neviem kde si to mam nechat vybrat aby som nevyzerala ako namornik s jazvami, cik-cak...a to s implosom nema nic spolocne, tie hrcky su na vrchnej casti, silikon mas predsa pod svalom, urcite si ich vies aj teraz nahmatat..

leus

nela 111
asi sa nechapeme, aj ja tu hovorim o clanku co sem dala maria, o tej modelke, aj ona ma asymetriu, nielen janika , uz chapes?

maria1113

janika, zase sa mi páči ich postoj, že bez problémov si uznajú chybu, že sa nemusíš s nimi naťahovať.