Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

poharvody

dievcata, uz dlhsie vas intenzivne citam, je to uplne super, ze nieco take je, dodava mi to odvahu...ja idem 21eho, v ke k doktorovi benesovi. nevidela som este ze by niekto u neho bol ale vraj je najlepsi v ke:) neviete ako sa daju pozriet fotky? stale o nich pisete a neviem nic najst...

Tedy

kobra17,
dakujem uz sa ma lepsie,aj celu noc spala,dala som jej tabletku na spanie a dnes i uz robila aj prace do skoly,
len vravi ze ju to stale taha do predu,ved to je jasne :)
a este ma tie fixacne lepiace pasy cez prsniky okrem bradaviek,tak to ju stahuje riadne a cez to tu korzetovu podrsenku,tak ze nemoze riadne dychat,
ale pasy pojdu uz v sdredu dole a ostane len podrsenka,ale myslim ze tie pasy su velmi dobre ma to riadne aspon zafixovane a nehybe sa jej to,dakujem za opytanie :)
vsetkym drzim palce!

silviklh

pekna nespravodlivost,nehnevajte sa,ale som pravom nastvana!to tak mam zase volat ako taka p... ze preco ma akoze obisli??

silviklh

hm,tak zase super,ze ja som bola skorej a zase to dali niekomu inemu..co som komu urobila...:(toto fakt nechapem.a pritom mi mali volat! :-(( zase so mrozculena..

rara

silviklh-ja som sa s Miresek spojila a dala mi svoj termin a tak som volala do BB a nedostala som jej termin lebo aj ja idem tiez aj na nos na to sa vraj musi odhlasit niekto kto ide na vacsiu operaciu ale potom mi za 15 min volali a dali mi skorsi termin akurat sa niekto odhlasil tak som sa potesila a urcite budu aj tebe skor volat ...ved to tu vsetky baby pisu ze nakoniec isli skor