Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

janika som spokojna len to potrebujem este trosku podvihnuť...chcela som aby mi to spravili naraz,ale sa nedalo,že to bude lepsie po...tak uvidim v piatoík idem na kontrolu,som zvedava kedy mi daju termin...ale najradseju by som sla hned

Nela111

leus
Ja hovorim odkaze na clanok, ktory sem dala maria1113. Kukni na clanok - ja som sa vyjadrila o prsiach tej modelky. Co sa tyka janiky24, na ktoru myslis ty, samozrejme, ze tam vidim tu asymetriu, bohuzial, akoby bol v kazdom prsniku rozdielne velky implantat sa mi zda.

Kocky, kukla som teraz na nete v archive Adela show s Nelou Pociskovou, a co si tam ukazovali navzajom s Adelou prsia, myslite, ze to naozaj boli ich? alebo urobila rezia nejaku montaz? :) Lebo Adela ich teda mala pekne, sice s push-upkou, ale plocha nie je predsa. No a Neline vyzerali na vacsie ako iba dvojky ako sa vselikde pise.

leus

nela 111,
ja s tebou suhlasim, aj velkost aj tvar je super, ale tu asymetriu nevidis?Jeden prsnik ma vyssie a druhy nizsie.

Nela111

maria1113
Aj ja som natrafila na ten clanok uz vcera tusim, a mne sa jej silikony VEEELMI PACIA!! Vyzeraju krasne prirodzene, a pritom pekne okruhlo, a skvela akuratna velkost. Presne taketo by som raz chcela mat. :)