Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Ono ťažko povedať či budeš mať z toho plné dvojky alebo nie..ja mám pod 71 a cez 83 a výška 170..pred tým som nosila Acka podprsenky z výstužou.. a dnes som bola kupovať podprsenky bez výstuže a kúpila som D a E.Tá 300 by mala zväčšiť prsia o 2 až tri čísla.Ale záleži veľmi od tvojho základu aký je.V galerke si nepozerala baby,či niektorá z nich nemá take podobné pôvodné prsia ako ty?

ZuZulla

A kolko meriaš prosím ťa a aj pod prsiami ? už si mala bábo? ... ja mam cez 81 a pod 75 čiže dost siroky hrudník a ja by som chcela mat plne dvojky s toho a na omlazení som sa dozvedela že asi ťažko ....

Zuleko

Zuzula
ja mám 390,VP,okrúhle..základ som mala veľmi chabý cez prsia 83..a vôbec niesu veľké tie 390 podľa mňa..podprsenky mám teraz D/E.

ZuZulla

Zuleko

No ja mám len 300ml a pritom žiadny základ a tak som sa dočítala že to sa mi možno zväčšia možno o dve a možno aj o jedno číslo... tak to sa mi ani neoplatí tak ja by som chcela aspoň 350 možno tiež maličky rozdiel ale aspon daco ... 400 je vraj vela podla doktora ... ale pritom ja mám výšku 174 ale ved snad vie co robii ... a ty mas kolko?...

Zuleko

Zuzulla
Ja som bola v Chirmede a tam s tým nebol vôbec problém lebo mi oni mi objednávali imp.a akú veľkosť máš dohodnutú a akú ju chceš zmeniť?podľa mňa zavolaj len tam na recepcii a opýtaj sa.

ZuZulla

Zuleko
Ja k Červeňovi a tam je to tak že si ja objednávam implantáty mesiac pred opkou , ale mam dohodnutu velkost ... ( lenže mám strašne male mat ) :(( tak som mu pisala mejl len mi neodpisuje tak neviem ... a ty si bola kde ?

Zuleko

Zuzulla
Neviem síce kam ideš,ale ja som si 4 dni pred op zmenila veľkosť implantátu,len som to povedala kočke na recepcii :-)Dokonca ani doktor o tom nevedel, a bezproblémov:-)

ZuZulla

Baby nemáte niektorá skúsenosť s tým, že by ste si ešte cez mejl alebo telefonicky menili velkost implantatu ?... dá sa to alebo sa musí ist znova na konzultciu ? ... diiky