Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

ok,uz to vidim aj ja.mozno bola do jednej strany trosku nahnuta.

a co sa tyka Pociskovej a Banaso ej,to neboli ich,ja so mto hned vedela,aj to potom pisali v novinach,mna by nikdy nenachytali,bolo vidno aj tie strihy,ako to vlastbne urobili a Nela nema take sunky a je tmavsia a jasne,ze take prsia by ani nemala :D a Adela take tiez nikdy nemala :))

janika24

ďakujem baby,no dufam ze to bude potom lepsie,nebude to 100% pretoze ako som uz spominala mierne asymetria tam bude vzdy,pretoze aj pred op som ju mala,ale tak aspon ten pravy prsnik bude v dolnej casti viac vyplneny a nie v dekolte a aby sa aspon trochu podobal tomu lavemu.

maria1113

leus, prosím ťa, ty si ako na tom s prsiami, spomínala si, že máš tukovú hrčku, alebo také niečo. Ja som zvedavá keď pôjdem na sono teraz po opke, ako to bude dr. vidieť cez ten silikón, či to vôbec bude vidno a na jeho reakciu

maria1113

nelina27 máš pravdu, veľmi záleží od základu pred opkou, máloktorá baba má presne rovnaké prsníky a na fotkách najviac vidno nedostatky.

Nelina27

maria, videla som rano ten clanok, ma krasne tie prska ale fakt vidno ze ma asymetriu ale na fotkach vzdy kazdy nedostatok vidno viac ako v skutocnosti... a ked taka slavna modelka moze takto chodit po svete a fotit sa hore bez, tak uz bezne baby ako my nemusia riesit nejake male nedostatky:-) pisali ste tu o kamoskach co su detailistky a musia mat vsetko tip top spravene, ale ked sa povie A, ze nie su na 100% spokojne po opke, treba dopovedat aj B, ze ktovie aky bol zaklad a ak chirurg nespravi chybu, zeby dal jeden implos vyssie ako druhy tak vysledok urcite zavisi od zakladu aj od postavenia bradavek. Aj ja mam asymetriu asi 1cm medzi bradavkami ale to sa len augmentaciou odstranit neda a aj tak som happy ze mam prska ake mam a je to o tisic percent lepsie ako predtym... fakt vela bab v galerke aj po opke nema tie prsia uplne rovnake ale urcite by som z toho nevinila operatera
janika, je to na nervy, ze na prvy raz to nevyslo ako malo a verim ze ti to daju doporiadku aby si bola konecne spokojna, ale fakt za tu cenu ze musis ist zase pod noz, no mali by ti to nejako inak vykompenzovat... a tiez to nechapem ako mozu dvaja lekari operovat naraz, ze jeden spravi jeden prsnik, velmi divne, nakoniec necudujem sa ze to to tak dopadlo
a co sa tyka tych zavislosti, co sa tu preberali, barborka to dobre napisala, netreba sudit cloveka podla reci ale podla prace co odvadza a este teda klobuk dole pred kazdym clovekom, co sa dokazal vzdat akejkolvek nebezpecnej zavislosti a uspesne sa mu v tom dari

maria1113

ešte som to nikdy nenapísala, musím povedať, že v prípade janiky24 ide o totálne sfušovanú prácu, akoby to robil nejaký začiatočník, je mi to veľmi ľúto janika, držím ti palce, aby ti to dobre dopadlo a aby si bola spokojná.

mimuska 85

maria to som aj ja zvedava,ale sa už aj na doktora tesim,tak dufam,že ma potesi :-)tak sa tesim s tebou že si ok a deti ako?