maria, videla som rano ten clanok, ma krasne tie prska ale fakt vidno ze ma asymetriu ale na fotkach vzdy kazdy nedostatok vidno viac ako v skutocnosti... a ked taka slavna modelka moze takto chodit po svete a fotit sa hore bez, tak uz bezne baby ako my nemusia riesit nejake male nedostatky:-) pisali ste tu o kamoskach co su detailistky a musia mat vsetko tip top spravene, ale ked sa povie A, ze nie su na 100% spokojne po opke, treba dopovedat aj B, ze ktovie aky bol zaklad a ak chirurg nespravi chybu, zeby dal jeden implos vyssie ako druhy tak vysledok urcite zavisi od zakladu aj od postavenia bradavek. Aj ja mam asymetriu asi 1cm medzi bradavkami ale to sa len augmentaciou odstranit neda a aj tak som happy ze mam prska ake mam a je to o tisic percent lepsie ako predtym... fakt vela bab v galerke aj po opke nema tie prsia uplne rovnake ale urcite by som z toho nevinila operatera
janika, je to na nervy, ze na prvy raz to nevyslo ako malo a verim ze ti to daju doporiadku aby si bola konecne spokojna, ale fakt za tu cenu ze musis ist zase pod noz, no mali by ti to nejako inak vykompenzovat... a tiez to nechapem ako mozu dvaja lekari operovat naraz, ze jeden spravi jeden prsnik, velmi divne, nakoniec necudujem sa ze to to tak dopadlo
a co sa tyka tych zavislosti, co sa tu preberali, barborka to dobre napisala, netreba sudit cloveka podla reci ale podla prace co odvadza a este teda klobuk dole pred kazdym clovekom, co sa dokazal vzdat akejkolvek nebezpecnej zavislosti a uspesne sa mu v tom dari