Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Ja neviem či dávajú:-)Tak vravím v tom chirmede by boli najradšej keby všetky baby si dávali len 220 ml:-))Oni sú za pekné malé prirodzené prsia,tak ale 100 ľudí 100 chutí:-)

silviklh

maria,ani mi nehovor,ale je to strasne odveci.hovorim si,ze nejdem volat,ale tak by som im chcela daco povedat......

Zuleko

Vladka19
U mňa ani Kačmár nevedel že som si objednala aj tých 390 :-))a potom som prišla v deň operácie a on len že to nemyslím vážne že ešte veäčšie chcem.-))A vravel sestričke že nech sa pozrie do skladu na 220 že tie mi dá:-))Tak som sa rozčertila hneď

Zuleko

Zuzulla
Ak niesi presvedčena o veľkosti tak si tých 300 ml určite nedávaj.Zavolaj tam a zmeň si to na tých 350 ml.

ZuZulla

Zuleko

No práveže aj preto chcem väčšie aspon o cosi pretože baby čo majú 300ml su take male a utle a na nich to ukáže ale na mne sa to stratí ... a už som písala že ja nemam základ skoro žiadny no lata som :D .. Nosím 75A a aj to si nechávam ešte aj vypchávky ... alebo potom si davaju 300 este tie čo maju základ a potom to vyzera pekne lebo sa im to zvacsi o dost kedze maju este svoje prsia ... no tak som s toho uz nervoozna :(( ...ale to bude urcite maaalo ....