Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimuska 85

baby a s tým solarkom ako? ja soím citala že už po dvoch týždnoch po opke sa može do solarka,len si treba tie jazvy preliepať,tak neviem...

mimuska 85

timuska a u koho si bola? ja som to tiež tak chcela naraz,ale dr. povedal že výsledok bude krajsi ked to nebude naraz...aj mne navrhol najprv len modelaciu,ale ja som chcela implantaty a že uvidime,ale treba to este troska podvihnuť...inac to vyzera super a možno sa to bude dat spravit aj lokalne

timuska

mimuska 85

mne najskôr navrhol aby som šla na tú modeláciu a že možno sa mi zapáčia aj tie jednotky a potom najskôr po roku by som mohla ešte na vloženie inplatnátov. ale keď mi vypočítaval cenu tak mi vypočítal buď len modelácia 1500, alebo obe operácie 2300 tak preto viem že by mi to robil aj naraz

mimuska 85

timuska ja som bola teraz len na vloženie implantatov a platila som 2411eur a teraz cakam na termin modelacie ale este cenuj neviem...v piatok budem vediet tak ti potom dam vediet

timuska

Hej už mám a ďakujem fakt si zlatá a vôbec som sa nezlakla. Vyzerajú super už aj ja chcem mať po aspoň v tvojom štádiu. Pošlem ti aj ja tie moje a uvidím kolkatky mi poradíš lekár povedal že po úprave mi z nich zostanú A-čka

timuska

bellinka

to sa týka jednej kámošky nie mňa ja nekojím už vyše dvoch rokov ale ona spomínala že jej ešte vyteká mlieko a kojila do decembra min roku.

bellinka

TIMUSKA :
ja som isla pol roka po kojeni na zvecsenie implantatmi , ale niektori doktori ti to spravia aj po 3-4 mesiacoch , ale tam ide o to aby ta mliecna zlaza bola uz zmensena a uzatvorena po tom kojeni , neoplati sa to davat nasilu a hned po kojeni lebo by ti to potom mohlo zdeformovat prsnik , hlavne je aby ti uz nevytekalo mlieko ked si stlacis prsnik a bradavku :)))