Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

adnaaav..aj ty na mna mysliiiis..:o) dakujem cmukk. inak ja spim naholo. 9 tyzdnov po. maria ty ako? adnav citam ze ty davas...hm nechce sa mi.je mi dobre len tak

adelaide

ahojte..
maria tak to je dobreee.lebo aj mne sa pokazil fotak a pokukujem po novom.nelina viem ze som slubila..odfotim sa hned ako bude..
no ja som ceckana ako sa patri, velke nie su, ale ani male, maria mam pocit ze sa zvacsili..odmeram sa zajtra a poviem. v niektorych trickach su fantasticke..a luxury akurat o tebe citam..gratulujeeeeeem moc sa s tebou tesim

shadycool

Moja sestra aj mama si boli dat urobit prsniky v Interkliniku a boli nadmieru spokojne. Su tam chirurgovia, ktori chodia na prax do Ameriky a maju tam najnovsie technologie. Takze ja by som ti odporucila ist tam. minimalne ti daju bezplatnu konzultaciu a uvidis sama.

timuska

Ahojte ak sa môžem votrieť do témy a poprosiť o rady budem vďačná. Mám dve detičky a tiež rozmýšlam nad operáciou pŕs bola som aj na konzultácii :) kde ma lekár trošku sklamal, keďže mi povedal, že moje prsia sa nedajú riešiť len inplantátmi ale aj celkovou úpravou prs, keďže mám prsia dosť ovisnuté. Celý život som mala prsia veľkosti C-D teraz som aj dosť schudla a lekár mi povedal že keď by mi prsia len upravoval bez inplantátov zostali by mi prsia veľkosť A čo sa mi zdá málo :(. Zároveň mi povedal aj to že najskôr by som mohla ísť na operáciu úpravy a ak nebudem spokojná aby som po roku prišla znovu a dl by mi inplantáty. Úprimne poviem to sa mi nepáči dva krát ísť pod narkózu a zažívať tie bolesti dva krát radšej by som bola keby jedným vrzom mi upravil aj prsia a dal aj inplantáty. Odporučil mi tie 300ml. Budem vďačná za každý pozitívny a povzbudzujúci názor.
Pre tých ktorý by ma chceli odhovoriť zbytočne budete písať pretože som zŕizhidnutá :)

ZuZulla

repka

Nie silviklh nebola vtedy .... len ona to vie lebo mi pomohla sa k tomu terminu dopracovat .. tuto jedna holka mala termin u Červena len isla na opku inde tak mi dala jej termin... a ty si bola o kolkej ?... no ešte predomnou boli nake baby co isli este len na konzultacku tak som mala šťastie že mi to ešte vyšlo na júl...

suzie3

Zuzulla
ja som takto cez mail menila tiez velkost z 400 na 350 a bolo to bez problemov, chcela som len vediet ci mam zmenit aj velkost pooperacnej podprsenky a on ze nie, ze to je len pol centi na obvod.
Takze myslim ze klude, tych 50 ml mozes pridat.