Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

Kobra 17 ešte raz tá adreska bo neviem či by to prešlo jankaH9782@azet.sk je tam veľké H a predtým som malé napísala

timuska

Kobra 17 si zlatá a milá ďakujem veľmi pekne moj mail je jankaH9782@azet.sk

A ak sa nezlakneš pošlem ti aj moje vechtíky :(

kobra17

timuska
Neviem akú dobu po kojení môže ísť na zväčšenie,ale nech zavolá na nejakú kliniku a spýta sa.Ale ja myslím,že by mohla aj hneď.

Napíš mi mail adresu,pošlem ti foto,ale tam sú ešte riadne opuchnuté,teraz,skoro tri t.po op.sú už krajšie,aj menšie.

maria1113

silviklh, držím ti palce, som zvedavá, čo ti na to povie sestrička.
Adelaide, no ahoj, mám sa fajn, tak to som zvedavá o koľko sa ti zväčšil obvod, ja mám stále tých 96cm, len keď mám dostať menzes, tak ich mám také citlivejšie a väčšie.

timuska

kobra 17
keďže nemám fotky pred a po nedá sa mi kuk do galérky. Keby som ťa pekne poprosila neposlala by si mi foto na mail? Lebo fakt mám strach z toho že už keď prežijem tie bolesti chcem aby bol výsledok aby som bola spokojná a na druhú opku by som asi nešla :)

A ešte by som mala jednu otázočku kámoška sa tiež chystá ale lken nedávno dokojila dieťa, neviete koľko po kojení sa dá podstúpiť operácia s vložením inplantátov?

silviklh

repka

nie,ja som bola už v januári na konzultácii.ale kvoli nespravodlivosti musím stále čakať,lebo dali skorší termín opk niekomu,kto má na to myslím že menšie právo,keďže bol tri týždne po mne a aj termín opky dali mesiac po mne,tak sa idem ohradiť, zajtra tam idem volať.

kobra17

Flow
Ale ty ich máš aké pekné!Moje sú nejaké čaptošky,aj keď naživo až tak nie.Ale na fotkách to vidím.