Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

repka, a co ma dat hlavu do piesku? ja nie som za zbabelost...jasne ze zas nebudem protivna, ale aspon sa popytat, preco a ako...nech vysvetlia....

silviklh - kvoli plynulemu prechodu som si dala anatomy a uplne prirodzene,akoby som ani nemala implose...asi dobre ze som si nedala gulate,lebo ja mam tak vyssie prsia, no jak by to vyzeralo...
fotky dam, ked mi odlepi tie pasky doktor, jo?:)

silviklh

repka,to si napisala zo srandy,ze? :D

ja tam taky bordel az nenarobim,pekne sa opýtal,ze PRECO :-) nedá mi to,naozaj.

silviklh

Luxury,tak som rada,vies,aby som tam nevolala a si o mne pomyslia..:-)

ty si si nakoniec dala anatomy,ze?ci okruhle?viem,ze si rozmyslala.nemas nove fotky?

Luxury

silviklh - jasne, hned a zaraz by som tam volala a narobila poriadok!! je nespravodlive, ze babe, kt, prisla neskor daju skor termin ako tebe a si bola na cakacke...

janika,koza ma neboli,akurat zospodu nemam v prsniku cit a tiez ked som zvislo...no je to nic moc...:) ja tiez pri pc a s ludmi, tak aspon mam motivaciu, ze ked si to ty tak zvladala, musim aj ja :)

silviklh

a dakujem za podporu,ja viem,kazda chce ist co najskor,ale toto je uplne,uplne,naozaj nespravodlive!!!brala som,ze tu sa menili terminy,posuvali,ale to boli len prska,a teraz sa daco naskytlo a ja som akoby ani nebola na ziadnom zozname,proste NIC....

janika24

Luxury, mam sedavu pracu pri PC.Bola som tam tych 8 hod,niekedy aj dlhsie,kedze som este nesoferovala,tak som cakala manzela aby pomna prisiel,ale to az ked skoncil on v praci.Vydrzat sa to dalo,ale lepsie bolo fakt lezanie, a tam nebolo kde si lahnut:)
Nerobilo mi dobre to ze vkuse som prsia mala vo zvislej polohe .Fakt im bolo lepsie v lahu.Dost som mala este take tlaky,akoby ma tazili k zemi a veeelmi ma bolela koza na nich,aj teba tak boli? Mna to akoby palilo,hrozne ma ta koza bolela. A napriklad v stredu to bude 8 tt po op a bradavky ma este stale bolia a ten lavy prsnik este v spodnej cast necitlivy,ale vraj to bude taky necitlivy mozno aj pol roka.Ale prsia uz krasne maknu.

Ale kazda to preziva inak a ma iny prah bolesti.Cize asi tak:)

silviklh

repka,no termin od zacitaku som mala na 15.6.
potom som sa chcela vymenit s jednou babou na 20.4,ale nemohla som len kvoli tomu,ze idem aj nostek,tak to by bolo moc na doktorka.tak sme sa dohodli so sestrickou,ze mi zavola,da si ma na nastenku,ze ked sa uvolni nieco vacsie,ja ako krava cakam,uz so maj HAK vysadila,zajtra bude presne mesiac a divaj ho,ono sa uvolnilo,NIECO VACSIE,kde by som sa zmestila!!!a ona ma obisla!!!ako stale som z toho pekne nasrata.a tiez so mzvedava,co mi na to povie,sa jej spytam,ako je to mozne,ze so msa spoliehala a oni to daju niekomu,co na celu tu rosadu prisiel tri tyzdne po mne....:-/ v p... je toto.
jasne,ze dam vediet,hned zajtra cca o pol desiatej tam idem volat.
ked to tu ta rara napisala,ze ide 28.4ze sa uvolnilo daco vacsie,tak schvalne so msa pýtala,kedy bola na konzultacke,a jasne,ze po mne,aj som to tusila...