Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

janika, toho automata by som mohla zvladnut, ruky v pohode funguju, v zakrutach ruckovat a pomaly....mohlo by to ist....
fakt si sla tak skoro do prace? a ako si to zvladala? unava a tak....mas sedavu pracu, pri PC? kolko hodin si tam bola denne?

repka

silviklh

to je cudne, aj ja som si vsimla, ze enjako cudne to prideluju tie terminy :) .. ale mne osobne to vyhovuje, ze nejdem pred letom a potom po lete dufam, ze sa nieco uvolni a zavolaju mi :)
a na kedy mas termin teraz? potom daj vediet co ti na to povedali! - ak budes uspesna skusim zavolat aj ja :)

janika24

Mozno niektori lekari povoluju skor, a mozno je to od toho ako sa zena citi,neviem,je pravda ze ja som sa ho spytala az ked som bola vyberat stehy,mozno keby som sa ho spytala skor,tak som mohla aj skor soferovat.Ale aj tak som sa nato velmi necitila. Ja som taka viac citliva na bolest,tak asi preto:)
Inak ja som tiez po 8 dnoch sla do prace.

timuska

Barbora 10 on mi práveže nepovedal že pri druhej operácii by som mala mať nejakú zlavu alebo čosi povedal mi že úprava 1500 eur a keby úprava aj s inplańtátmi tak 2300eur čo je bežná cena a keby mi teraz upravil a o rok inplantáty uršite tá sumu bub´de tých 2300aspoň tak som ho pochopila.
Mimuska 85 zajtra mu budem volať a uvidím ako sa dohodneme lebo chcem aj tie inplantáty väčšie ako sme sa dohodli tak dám vedieť

Luxury

janika, hlavne neviem, ako by som sa tam dostala, taxika si platit nebudem...taka bohata zas nie som :)))suhlasim, ze je lepsie nesoferovat, ale proste ked musim tak musim...najradsej by som doma lezala,ale ani to nejde...:(

baby, napiste,ak ste niektora soferovali skor....pls

janika24

Luxury

mne lekar dovoli soferovat po 3tyzdnoch od op.Vtedy mi vybral aj stehy. Inak ja nemam automat, cize 1 som musela zaradit s dvoma rukami naraz,lebo s jednou sa to nedalo:)
A mala som este problem s volantom,cize tazko sa mi otacal,ked bola vacsia zakruta alebo trebalo ho proste viacej otocit.A to som bola uz 3 tyzdne po op.Ale kazdy to zvlada inak,ak sa citis fajn,tak mozno by si nemala problem s volantom ale ja by som sa radsej nato spytala lekara ze kedy uz mozes soferovat.

Inak baby mate krasne prsia ,akoze fakt, zavidim ale v dobrom :))

mimuska 85

:-) timuška zlata :-)ja som to tiež tak pchala :-) teraz sa už vytešujem,len nech mam za sebou aj tu druhu opku

timuska

Baby viem že by bolo lepšie na dva krát ale je to aj o peniažkoch ledva budem mať na toto preto by som to chcela naraz. lebo keby mám najskôr platiť modeláciu a potom znovu inplantáty to výde moc.
mimuska 85
teraz tie moje kožky pchám do B-c jedno väčšie ako druhé