Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

Flow
No teraz keď už odpúchajú,tak to fakt nič veľké nie je a to som mala,keď som ich po op.zbadala,strach,že ježiši kaé bomby budem mať.Ale ja asi pri nich zostanem.Aspoň zatiaľ.Uvidím.

Flow333

Kobra17
ja mám take miery ako ty. Len o 4kg menej a mám 460 a nič extra veľké to nie je. ;-( pôjdem opäť do väčších

timuska

Ahojte tak moja výška je 170cm, váha 60 kg. obvod pod prsiami čo mi nameral lekár je 75cm a cez prsia mám cca 88cm ťažkosa to meria lebo neviem či to mám viacej stiahnuť cez tie moje kožky :(, ale v klude je to tých 88cm.

mimuska 85
Mne len navrhol, že by mi urobil na začiatok len úpravu a ak nebudem spokojná s veľkosťou ( čo by som nebola lebo by mi zostali a-čka) po čase, on povedal cca po roku by som si mohla dať inplantát. Ale povedal mi že ak budem chcieť môže byť aj úprava aj inplantát v jednej operácii. Preto by som radšej nech by mi to urobili v jednej operácii. A mimuska 85 ta si platila zvlášť za úpravu a teraz budeš platiť za inplantáty? Koľko ťa to vyšlo, alebo výjde?

timuska

Ahojte tak moja výška je 170cm, váha 60 kg. obvod pod prsiami čo mi nameral lekár je 75cm a cez prsia mám cca 88cm ťažkosa to meria lebo neviem či to mám viacej stiahnuť cez tie moje kožky :(, ale v klude je to tých 88cm.

mimuska 85
Mne len navrhol, že by mi urobil na začiatok len úpravu a ak nebudem spokojná s veľkosťou ( čo by som nebola lebo by mi zostali a-čka) po čase, on povedal cca po roku by som si mohla dať inplantát. Ale povedal mi že ak budem chcieť môže byť aj úprava aj inplantát v jednej operácii. Preto by som radšej nech by mi to urobili v jednej operácii. A mimuska 85 ta si platila zvlášť za úpravu a teraz budeš platiť za inplantáty? Koľko ťa to vyšlo, alebo výjde?

mimuska 85

ahoj timuska,naraz sa to neda...aj ja som to tak chcela a neslo to...som dva mesiace po op a teraz cakam na termin modelacie...mne davali 370ml

repka

ZuZulla
lebo ja som bola pred druhou ... a boli tam ludia co cakali.. a jedno mlade dievca tam bolo, tak som myslela, ze si to bola ty :)

kobra17

timuska
Napíš tvoju výšku,váhu,obvod cm pod prsiami,obvod cm cez prsia. Napr.ja 175/64kg,pod prs:77cm,cez prs.pred op.84cm.Dr.mi navrhol 400ml,okrúhle,vysoký profil,ale ja som trvala 450ml.okr.,vys.pr.A podprdu budem mať asi D.

A modeláciu a vloženie impl.,si myslím,že nemôžu robiť naraz.Ale obvolaj si viac dr. a hneď v tel.sa na to spýtaj.Ak ti niekde povedia,že ano,je to možné,tak sa obj.na konzult.Inak by ti odtiaľto mohla poradiť vladka,myslím,že ona mala aj modeláciu aj implantáty,ale neviem či naraz,ale tuším mala najprv.modeláciu a po nejakej dobe impl.

timuska

Tak ešte jeden dotaz mám niečo v tejto téme som si prečítala... všetko sa to nedá :) je toho veľa. len som zostala prekvapená tými veľkosťami inplantátmi, nakoľko ako som písala celý život mám C-D a teraz mi lekár pevedal že po úprave prs by mi zpstali A a navrhol mi inplantáty 300 aby som mala cca tie C-čka. Ale ako som si počítala dosť z vás si dalo väčšie a nebanovalo akú asi veľkosť by ste mi poradili aby som mala také pekné C poprípade D? Viem že sa pýtam asi dosť divne ale nechcem potom banovať že mohla som aj väčšie si dať tak poprosím o radu .
Ďakujem za každú odpoveď