Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Ahoj adelaide :) dakujem pekne:) ty uz sa tak vytesujes z tych tvojich, ze na nas nemas cas:)

baby, tak ako s tym soferovanim? ja musim ist od zajtra do roboty uz, na par hodin, a musim odsoferavat 15 km, od otca si zoberem automat, zvladnem to? to budem 8mi den po op....

inak este ma pobolievaju prska citim taku tazobu,hlavne rano, po bokoch a najviac lave.snad to nic neznamena. ranky po drenoch sa krasne hoja, jednu som mala taku skaredu, aj sinku - to ma ja dost bolelo pri vyberani drenu a tam ma to ja tak stipe viacej ako to prave....super je, ked nachvili rozopnem podprdu, sa mi ulavi...
uz sa tesim ked zacnu makknut a sadat,ale snaaaad sa nezmensia! :(

mimuska 85

barbora 10 ved prave som aj rada že mi to nerobil naraz,potom to bude urcite krajsie...len mne teraz daval implantaty dr. a v piatok sa ideme dohodnut na termine modelacie...som skoro tri mesiace po opke...hadam mi to do leta spravi,čo povies?

mimuska 85

timuska a teraz mas aku velkost? ja som spokojna mam to tak akurat k postave,aj ked su velke :-)viac by som už nechcela,len to este upravit troska... ja mam 170cm a 56kg

barbora10

mimuska

chapem,ze by si chcela hned naraz aj modelaciu a zaroven aj implantaty,ale ja si myslim,ze je lepsie dat prska najprv zmodelovat,nechat vsetko zahojit a az potom vlozit implantat.je to na tebe,lebo su doktori,ktori to robia aj naraz,ale ja si myslim,ze je lepsie dat si to uroit zvlast a az po zahojeni modelacie.myslim,ze na vysledny efekt to ma velky vplyv a casto tym predides aj moznym rizikam,ktore sa inak stavaju.

timuska

mimuska 85
som zvedavá on povedal že z týchto mojich mi ostanú A-čka a aby som mala C-čka tak inplantáty 300 ale rozmýšlam že si dám viacej len tiež nechcem moc aby rto nevyzeralo neprirodzene

mimuska 85

timuska,možno keby si dam viac...nemusela by som na modelaciu,ale to by už nebolo pekne...už teraz mam velkost E