Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

ahojte baby, tak sa stastne hlasim z domu! Bolo to celkom fajn, prisla som hned na 8, zobrali ma ako prvu, priseiel anestezolog, potom doktor, ten ma pokreslil a uz aj ma brali, trvalo to asi hodinku, potom som len odpocivala v posteli. Bolesti celkom v pohode az o 17 som poprosila sestricku o tabletku aj to kvoli tomu ze ma strasne bolel chrbat. Najhorsie bolo posadit sa z pozicie lahu bez pomoci ruk, najprv to slo ale cim dalej som mala menej sil a ten tlak som citila stale viac a viac. Doma som si este pospinkala a teraz len tak chodim, moc toho neporobim, som asi ako po opici... takej väcsej.

janika24

Flow

ty to mas dobre,nejak viditelny rozdiel tam ani nie je.Aspon ja to nevidim. No narozdiel od mojich ked si to porovnam tak som na tom dost hrozne:(
Ja musim cakat este dva mesiace a potom idem na kontrolu a ak sa mi to neusadi alebo neupravi tak musim ist na reopku:(
Ale ja by som najradsej sla hned,aby som to mala ok.

silviklh

áno,ved ja tam len pekne vysvetlim,o co ide,a ak oje to mozne.nic viac nechcem vediet.chcem to proste pocut,aký dovod mi povedia.mne ide hlavne o to,nie o to,aby jju zrusili a dali tam mna.
potrebujem pocut,PRECO MI NEZAVOLALI ked som bola na rade JA!
vies,mozu tam ma ludi habadej,ale ked nieco slubi,vyslovene mi povedala,ze ako nahle sa daco uvolni,hned mi vola,mam dvihat teda cudzie cislo .

repka

silviklh

tak ciastocne zo srandy... :D .. ale ked sa pekne opytas, tak to podla mna moze byt ok :))
len aby sa neurazili, ze tam maju ludi po milu p.. a ty sa stazujes a otravujes :DD
-- to je ale len moj nazor :) - mne sa ale ta sestricka zdala byt veelmi mila - a mna objednavala druha!! :)