Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Janika24
aj mne povedali že ešte počkáme ako sa to bude správať. Ale ja viem že určite nič sa nezmení. Vidieť že jeden je vsadeny oveľa viac von. :-(

leus

janika, flow
a tak ma dnes napadlo, v chirmede sa nezaucaju lekari?Nechce sa mi verit ,zeby to tito dvaja takto spackali..

kobra17

ari
Ozaj a čo mamina.Povedala si jej to už?Ako zareagovala?A tú tabl.od bolesti si určite daj,aspoň preventívne.

arri

domov mi nic nedali v noci o 23 mi dali jednu od bolesti a nieco na spanie... ale kvoli bolesti chrbta som aj tak skoro nic nespala. Zobrala som si z nemecka neake tabletky probi bolesti tak si dam asi len preventivne na noc aby som sa vyspala.

merynka

arri vitaj v klube včera som si tak nateba mislela ,ze ako ti asi je vydis a da sato dufam.moja mne tam nedavali tabletky žiadne a ty nemas nič proti bolesti ? včera bola najhorsia noc, dneska den zajtra bude lepsie uvidiš:-)))

mimuska 85

ahojte baby ja budem pomaly tri mesiace po opke a tiež mam bradavky stale citlive a bolia,hlavne ta prava...ja som sla do prace po dvoch týždnoch,ale som tam skoro odpadla,mala som strašne nizky tlak,tak som si to ešte o týžden musela predlžiť

kobra17

ari
No vitaj,blahoželám.Teda zvládaš to statočne.Nedali ti domov nič od bolesti?Neviem aké máš silné bolesti,ale u mňa bola druhá noc horšia ako prvá.Ja som mala na noc aj od bolesti aj na spanie.Ak by si mala možnosť poslať niekoho do lekárne,nech ti radšej niečo kúpia.Napr.Flector Rapid je dobrý,je na predpis,ale možno by predali,keby poprosili,že si po op. a nemáš doma nič od bolesti.