Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Mam ten jeden ML a super je to take prirodzene , sm s tym spokojna , mozno v buducnosti si dam este dopichnut ked nebudem mat co robit s peniazmi ha ha

bellinka

Martinka

ano presne viem ako si sa citila ked ti to povolilo , stale sa snazim nepripustat si to tak , ale nejak ma to viac a viac premaha a vcera som si bola pozriet nejake vecicky v obchodoch a skusala som si jedno tricko a normalne som mala viditelne v tom tricku ze jedno prso je mensie a jedno vecsie fnuuuuk :(((

Zuleko

Bellinka
Škoda,že aj prsia neprepláca poisťovňa:-)Chcem sa inak opýtať koľko máš ml pichnuté v perách?:)

bellinka

ZULEKO
ja ich milujem tie operacie, ale tu je super ze to preplaaaca poistovna sa tesim jak mala , konecne nemusim platit velke peniaze :)))

martinka54

bellinke
jeej to som akurat tento tyzden pozerala v reflexe to davali.

prajem ti, aby si bola konecne spokojna. inak ja tiez som sa dost blbo citila, ked mi to prso povolilo a navyse som ich mala total prirodzene :-(

bellinka

MARTINKA

nepacia sa mi moje prsia sa mi ,,pokazili"
a tak som sa rozhodla ist uplne inam ako do ke , chcem ist do novamedu k cervenovi , nech mi da uplne nove a ine a nech to mam pekneee :)) to co mam som pisala kusok dozadu , tot k prsiam

ale ak sa pytas na tu moju terajsiu op tak idem na operaciu proti poteniu , sa strasne potim v podpazusi a mam to uz dost rokov a idem s tym skoncovat , daju mi titoanove svorky na potne zlazy a hotovo :)))

lastella

Ktore ste boli na reopke alebo v reklamacii impl. upravili vam cenu. Som v takej situlacii a jedna sa o Novamed.

lastella

Ahojte, beru vazne to odmalovanie nechtou pred OP uz ked musim zlozit aj gel. nechty. Ani bezfarebny lak nemoze byt?