Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

DAKUJEM Maria.......Kto ide na operaciu 3 maja do Chirmed Košice??mala som ist 26 aprila a presunula som to...dakujem.

arri

ďakujem baby. No mňa ten chrbát boli hrozne takže viac ako dve hodiny spania na chrbte sú pre mňa utrpením. Dokonca aj v nemocnici mi dali niečo na spanie a ja som sa po hodine zobudila a nemohla som zaspať od bolesti, dnešná noc bola podobná. Dnes ráno mi napuchli prsia a ľavé ma dosť boli. Ráno ma brat zaviezol k mame a už som jej to povedala, reagovala v pohode, myslela si že som si niekoho našla :-)))

timuska

Maria 1113 aj ja keď pošlem foto mojich prs (kožičiek) na tento mail mám tiež pred tak môžem potom do galérie kuk?

maria1113

ZUZANA, najskôr pošli foto svojich prsiek na e.uhrinova@gmail.com a potom dostaneš údaje na vstup do galérie.

ZUZANA1407

aHOJTE..AKO TU MOZEM POZRIET FOTO????JA MAM TIEZ PRED OPERACIOU TAK BY SOM RADA VIDELA NIEJAKE UZ,,UROBENE PRSIA,,DAKUJEM

maria1113

arri, gratulujem a vítam ťa na druhom brehu. Už si to povedala mamine, ako zareagovala?
Silviklh, už si volala do BB sestričke?

Lia86

Timuska,

Gelove nechty dole, fajcit myslim ze dva tyzdne pred opkou prestat a HAK by sa mala mesiac pred vysadit, ale ja som napr nevysadila, par dni som dostavala take vcelicky na riedenie krvi...

Vivien123

Ahojte,

baby prosim Vas, ktore sa tomu najlepsie rozumiete - potrebujem radu ohladne profilu. Ked som si pozerala brozuru Eurosilikony - tak tam je napisane, ze stredny profil je 100% vyplneny implantat, a vysoky je 85% vyplneny. Znamena to, ze ak by som si dala ten vysoky je vacsia pravdepodobnost ze mi v hornej casti nebude tak vidiet, nakolko sa ten obsah moze pocas operacie 'presunut' :) NO snad ste ma niektora pochopili co som myslela :)))