Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

Dievčence ešte som sa chcela spýtať ako je to pred operáciou s tou antikoncepciou, fajčením a gelovými nechtami?

Vivien123

Ahojte,

baby prosim Vas, ktore sa tomu najlepsie rozumiete - potrebujem radu ohladne profilu. Ked som si pozerala brozuru Eurosilikony - tak tam je napisane, ze stredny profil je 100% vyplneny implantat, a vysoky je 85% vyplneny. Znamena to, ze ak by som si dala ten vysoky je vacsia pravdepodobnost ze mi v hornej casti nebude tak vidiet, nakolko sa ten obsah moze pocas operacie 'presunut' :) NO snad ste ma niektora pochopili co som myslela :)))

timuska

Ahojte takže som volala a urobia mi obe operácie naraz aj úpravu aj inplantáty. Pýtala so msa na veľkosť či by sa needali väčšie inplantáty ako sme sa dohodli, povedal aby som nešpekulovala, že mi navrhol to najlepšie k mojej postave a stavu mojich prsníkov :( a keď mi dá tie 300ml po vyliečení budem mať pekné plné C-čka. Zajtra budem volať na kliniku ohladne termínu a po polovičke mája sa pripojím medzi vás dievčence už budem aj ja prsatá, znovu po siedmych rokoch. Už sa teším :)))

Tedy

ahoj arri,
tak uz si po,to je super!
mojej dcere bolo ties dobre prvy den,ale potom ked vsetko prestalo ucinkovat tak tiez prvu noc nespala a teraz jej davam na vecer tabletku na spanie,lebo ju to strasne svrbi,tie lepiace pasy,ani nejde tak o bolest ako o tlak,dali jej aj lieky od bolesti aj antibiotika,tak este to bere,ale uz jej je kazdy den lepsie,v stredu ideme dat dole pasy hadam a ostane len podprsenka,inac tie prve dni no dost som ju lutovala,a ty ako to prezivas?

merynka

arri a vydela si prsia ako vyzeraju čo hovoris????si spokojna????mne uz odpuchli hore ,ale pacia sami niesu moc velke ,ale take gulate pekne som velmi spokojna, zajtra idem na kontrolu tak som zvedava čo povie doktor.

merynka

arri ja som 9 dni po op a mam este ten tlak ked vstavam a rano mam uplne ztvrdle prsia to je normalne ten tlak nieje ako prve 4 dni to prejde neboj po tizdni budeš fit:-)).mna chrbet vobec neboli aj sa tomu divim spim vecer ako zabita.

arri

dobre ranko, dnes som skoro nic nenaspala strasne ma bolel chrbat a to som si dala preventivne aj tabletku. Tiez ste mali problem sa posadit? Neviem snazila som sa v noci posadit bez pomoci ruk ale asi som sa trocha zaprela tak som bola rano uplne opuchnuta a nevladala sa ani hybat.

Flow333

Bellinka
ja skusim verit dr. Kacmarovi tentokrat. Aj ked som isla na opku som si povedala ze viac nepojdem. Ale to by som musela byt spokojna. Este aj velkost by mi nevadila aj ked som cakala vacsie. Ale ze je kazde inak mi vadi dost. Ani tricko bez podpirky ani vystrih bez push upky. A ked mam ist opat tak vacsie. A pred opkou dobre zvazim co vsetko of toho cakam. Ako ich chcem spolu a do dekoltu a nie doverovat ze vsetko bude ok

Zuleko

Bellinka
No veď práve preto radšej permalip,s tým ked niesi spokojna vyberu ti to von ale ked ti kyselinu nedobre pichnu...tak zle nedobre vyzera clovek potom tých pár mesiacov:-)kazdopadne dakujem za info

maria1113

belinka, však ja tomu tiež nerozumiem, že to môže klesnúť, aj ked to je pod svalom. Možno im to neklesá preto, že ešte nemali deti a nekojili, aj preto, že majú pevnejšiu kožu.