Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bellinka
ja som tiez sa odhodlavala kym som poslala fotku s tym pokazenym prsnikom, ale aspon kazda baba videla co sa moze stat a uz som poslala aj opravene

janika24

Bellinka ja som si tu davala svoje este len prve fotky a fakt som sa prekonavala,kukni moje a verim ze nebudes mat problem tu dat svoje.A tiez som zvedava,lebo ja svoje uz porovnavam asi zo vsetkymi:)

bellinka

Nelina27:

ano ja som taky blazon do operacii...inac pred 2tyzdnami mi prvakrat v zivote vyrezavali znamienko , tak aj tam som mala taky malicky adrenalin :))) ale super uz to mam aj zahojene :)))

bellinka

ano musim pridat fotky zbytocne vam to tu pisem a opisujem najlepsie ked to uvidite ale ked mne to je normalne uz blbe si ich odfotit a najhorsie ze uz sa zacinam hambit aj pred frajerom ...:(((

Nelina27

bellinka, pridaj fotky ak mozes, nech vieme ako to asi vyzera... a co ti na to dr. Cerven teraz povedal na konzultacke? verim ze ti to opravi ked ti bude davat tie vacsie implose, aj ked v podstate by to mali opravit ti, co to operovali prvy raz, len ci im clovek potom este moze doverovat...

bellinka

ale teraz momentalne idem na inu operaciu tak sa sustredim na nu :)) inak idu ma operovat kusok vyssie pri klucnych kostiach budem mat dierky na laparoskopiu a budem mat aj tie dreny pri tejto op tak sa tesim ze to bude vlastne ako op prsnikov :)))

bellinka

velmi ma to stve , ale celemu tomu nerozumiem teraz mam napriklad aj jeden implantat vyssie a jeden nizsie ked si to hore porovnam :(( ako mi moze klesut implantat ked je pod svalom , ved to je proti logike nie???

bellinka

LEUS , ja uz tento problem pozorujem od cca novembra ale ja som to tu nechcela zverejnovat pretoze som absolutne nevedela co sa to deje s tymi prsnikmi a tak som cakala az na kontrolu u doktora a ta sa mi podarila az v marci nakolko som az z ba ...no a to mi doktor povedal ze vsetko je ok len jedno prso mi pokleslo a tot vse...ze nechape preco len jedno mi pokleslo , ze o sa nestava ale ze to ma upozornovali ze mi to moze poklesnut , ibaze jedno prso mi drzi ako prikovane a nekleslo a je pekne pevne a v tom druhom mam pocit ze mi poklesol ten implantat , preto si myslim ze mi to stiahlo cele prso !!!!!