Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

janika
no neviem mozno na tom nieco bude. ale ja ich mam napriklad rovnako, ale na tom prsniku co mi je citit, tak sa mi znizovala ryha, mozno preto

Nelina27

timuska, aj dr. Racz v Interkliniku v BA robieva naraz vkladanie s modelaciou, mojej kamoske robil cez dvorce a ma to krasne, skusit konzultaciu mozes...
no sa tu naozaj vrece roztrlo s nespokojnostou, co ma velmi mrzi, aj sa trochu bojim co vsetko sa moze stat, ja idem buduci tyzden na kontrolu po 6 tzdnoch tak dufam, ze bude vsetko ako ma byt, potom pridam fotky
arri, tak uz to mas za sebou, len sa setri a vela oddychuj, povedala si to nakoniec mamine ci si to nakoniec zahrala na toho King-konga? :-)

janika24

aha,tak mozno je to asi tak,no nemozem si to porovnat s tym pravym prsnikom kedze je vyssie polozeny impl.tak v spodnej casti prsnika nemam velmi vypln:(

martinka54

janika
ja mam tiez pod svalom a pod lavym prsnikom citim trochu okraj implantaty a tak mi to bolo vysvetlene. snad som to dobre pochopila

martinka54

leus
neboj, niekedy sa to stava. ja kebyze si mam vybrat ci ist este raz a aj by som vedela, ze pojdem na reopku, stale by som isla, lebo oproti tomu co som tam mala, tak je to priam zazrak :-)

janika24

bellinka mozes mi popisat ako to vyzera ten efekt dvojite prsa,lebo uz mam strach.
ten prsnik,ktory mam ja vacsi,tak mam pocit akoby mi klesal impl.dole a aj ho zospodu citim a ked dvihnem ruku,tak mi imp,zostane dole a dvihne sa mi iba koza s bradavkou,a vyzera to tak divne.

martinka54

baby vcera som bola na kontrole po opke, vsetko sa pomeralo, pofotilo a konecne to vyzera ako silikony :-)
inak mam kontrolu o pol roka kvoli tomu,ci mi to nepovoluje a jazvy nemam este vyzrete