Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bellinka
posli fotku, ma zauji co sa ti stalo. a nepovolila ti koza ako mne? vies vacsie implose a sme po kojeni, ta elasticita uz nie je ono. mala si urcite viac pritvrdit a nedat sa odbit. alebo mozno by si to potrebovala vymodelovat trocha ci nie?

leus

Ale to je tak, ziadna baba sa neprizna k nedostatkom, ja nechapem preco!Ved to neni ich chyba ani hanba, je to na triko toho operatera predsa!Aj ty belinka, doteraz si pisala same chvaly na chirmed, preco az teraz po takom case pises ze mas problem?ja keby mi hocikde spackali prsia tak to urcite napisem na fore

martinka54

timuska
skus dr. trsku on niekedy robi modelaciu a vlozenie implantatov a riesi rez okolo dvorca. to je fajn ja to tak mam. ale ked hovoris o cene, on je drahsi, mna to vyslo 3130 eur

bellinka

no ja som bola spokojna doteraz !!! jedno prso mam capate a normalne mam pocit efekt dvojiteho prsa a druhe prso sa mi stiahlo dole ---mi kleslo zevraj a mam ho vecsie , vrrrr dost ma to stve a este aj preto lebo ked som bola teraz v marci na kontrole tak vsetko je ok podla nich ale myslim ze ne ni a ze som bola na nich velmi mekka a preto ma tak odfajcili !!!!

janika24

Ked som sa rozhodovala kde ist,tak som sa docitala same chvaly na nich,a ked som po op,tak je to naopak,ale fakt nechcem nikoho odsudzovat alebo robit zle meno niekomu,to nie,su to velmi mili a sympaticky ludia ,no nie vsetko sa v zivote vydari ci uz nam alebo im,cize ja to uz tak beriem.A ak maju snahu o opravu tak je to este plus.