Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

ZULEKO :

kys.hyaluronova vydrzi cca 6-9 mesiacov zevraj niekedy 12mes ale ja mam REMAKE co je kys .hyaluronova spojena s nejakou chemiou a preto vydrzi zevraj cca 18mesiacov ale uz to neni prirodne ako cista kys.hyaluronova , no ved uvidim casom kde je pravda:)) ja som sa bala na prvykrat permalip lebo som nemala ani sajnu jak to bude vyzerat a bala som sa aby som nevyzerala ako kacka :)))))

Zuleko

Bellinka
ja stále rozmýšľam či permalip alebo radšej kyselinu a neviem sa rozhodnúť:-)a nevraveli ti ako dlho ti to má vydržať?

bellinka

Maria ...ale bojim bojim ale spolieham sa na ineho doktora , a ked sa pozriem na cifrovu alebo ine hviezdicky sakra tak maju velikanske implan. a neklesa im to pekne im to tam drzi , predsa ked ten implos uchytia pod svalom , tak nemoze klesat !!!

timuska

Nelika 27
pre mňa je nereálne ísť do Ba nakoľko to neni najbližšie. A neviem ako tam ale v Nitre prídem buď večer a ráno idem domov, alebo prídem ráno a večer pôjdem domov. Bola tam aj kámoška. Uvidím keď atm zajtra zavolám čo mi povie :)

bellinka

Zuleko , ja mam z toho 1ml v hornej pere 0,6 a v dolnej 0,4 ... a nie je to moc viditelne zeby zostali ludia v uzase ze aha ona ma zvecsene pery , takze pre mna to bolo malo ale tak hadam sa mi podari to niekedy dopichnut :)))

janika24

Bellinka aj ja mam ten problem ze ked si vezmem tricko alebo plavky tak je tam vidiet aky je rozdiel v prsiach:( A neviem si predstavit ako budem v lete chodit v plavkach a to som este len osem tt po op.Stale sa davam fotit manzelovi ci uz v tricku alebo v plavkach a cim viac sa na tie fotky divam tym viac ma to stve:(

maria1113

belinka, škoda, že sa ti to pokazilo. Nebojíš sa toho, že keď si dáš teraz väčšie impl., že ti po čase koža váhou imp. povolí, že sa ti stane to isté ako teraz?

Zuleko

Bellinka
A máš 1 ml v oboch perách alebo iba jednej?Ja tiež chcem ísť teraz,len neviem či stačí ten 1 ml,ja chcem len do hornej.je to viditeľne väčšie?

martinka54

bellinka
to poznam, ja som si nemohla kupit bikinove plavky. iba take s pasikom a tricka bez podprsenky to tiez nehrozilo