Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

ďakujem kobra
už sa teším nech už mám stanovený termín nech všetko dopadne dobre a hlavne už chcem mať aspoň týždeň po :))

kobra17

timuska
Ja som anitikoncepciu nemusela vysadiť,vraj do infúzky počas op.pridávajú látku,aby sa krv zrážala tak ako má.Gélový nechet som si musela dať dole na ľavej ruke,ukazovák.Tam mi dali ten štipec,ktorý im vykazuje hodnoty počas op.Gel úplne obrúsiť,ani tenká vrstva laku,musí zostať len čistý nechet,lebo potom sú tie hodnoty skreslené.Fajčenie,jedlo,pitie---od polnoci pred op.v žiadnom prípade--aby si im na op.stole nezačala vracať.

maria1113

timuška, samozrejme, že aj ty sa dostaneš do galérky, neboj, nie si sama, ktorá má ako to opisuješ "kožičky", však uvidíš, keď budeš pozerať galérku