Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

timuska
odporucili mi 390az 420ml.okruhle NAGOR.....ale asi pojdem do väčšich.TAK ASI 420ML. SKOR.......

poharvody:::
kolko ta vyjde operacia v nemocnici v ke??ja som sa rozhodla pre chirmed v KE..

manula

poharvody,
to kto ti povedal, ze rez pazuchou je vidiet ,ked mas saty alebo tielko?? :))))
Sestra ma a jazvu by si jej nenasla a to sa jej zle hoja jazvy, je to v takom zahybe, ze to naozaj nevidiet...aj mna caka rez pod pazuchou..jazvu pod prsiami je urcite vidit viac :)

zonda

Jasne, tieto skolske starosti som aj ja mala, preto som sa hned trieskala do skoly :-)
Aj ja mam 300 ml, neviem sice aku mas postavu, ale velke Ti urcite nebudu. Myslim ze si sa dobre rozhodla, ze si nedala tych 250.
Inak ta pooperacna podprsenka je dost vidno pod trickom, radsej si prehod cez to este nieco, lebo robi take skarede spicate a pritom este aj male prsia.

Maria, adelaide, ako sa mate? Vsetko je v poriadku, s prsiami spokojne?

milena59

xexenka, poharvody
no ja studentka nie som :) ale musela som si napr.povysavat byt uz hned po opke a starat sa o dcerku, takze skolu obehnut nebude az tak narocne :)... ale myslim ze je to viacmenej individualne

xexenka

poharvody

ja som taktiez este student, a do skoly som sla po tyzdni. tiez som nechcela vymeskavat. v pond som mala operaciu a dalsi pond. som uz bola v skole :)

milena59

poharvody
tak ta podprda je dost retro a nepohodlna. Ak musis ist do skoly vydrzis to, ale s mierou. Mala by si byt v klude. Tusim ze tu podprdu mam vo fotkach. Ak budes mat len triko tak to bude vidno (tie obrysy podprdy), ale mikina so zipsom vsetko vyriesi. Ja som dlho nosila len to.

poharvody

idem 21eho tento mesiac, ku benesovi v ke. doporucila mi ho kamoska co robi na plastike doktorku, vraj je najlepsi tak neviem. davam si 300ml, najprv som chcela len 250 ale povedal ze ked si uz davam tak nech ich je vidno:) aky to je profil alebo znacka neviem, budem sa este musiet spytat... rez bude robeny pod prsnikom. chcela som cez pazuchu ale vraj to potom v tielku alebo v satach vidno ale ze pod prsnikom to zakryje podprsenka... tu co mame nosit potom som este nazivo nevidela, prakticky okrem predoperacnych mi vsetko vybavuju oni. je vo fakultnej nemocnici v ke...no a skolu mam len cez cestu od intraku takze asi pojdem...len jedno cviko mozem vymeskat z kazdeho predmetu a to uz pocitam do toho tyzdna...takze potom chcem ci nechcem sa budem musiet pobrat do skoly..

zonda

poharvody
ja som bola ani nie po tyzdni v skole, tusim 5-6ty den, ale odviezla ma mama.
Tricko cez hlavu som davala az po stichoch, ja mam ale rez pod pazuchou, ty budes mat kde?
Komu ides, kedy? Ake si davas?

poharvody

ahojte, dievcata prosim vas po akom case ste si uz obliekali normalne tricko cez hlavu? myslite ze po tyzdni by sa uz dalo ist do skoly? nemozem totiz vymeskat...