Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

este som neposielala fotky ale musim....nabijaju sa mi baterky do fotaka...zaklad je taky nijaky..po 2 detoch....slabe Ačka.....mam siroky hrudnik.80cm....

Luxury

arri, gratulujem aj ja, ze uz to mas za sebou, uz len prezit:)

ja som taka nestastna...:(( mama mi povedala, ze lutuje, ze ma od toho viac neodhovarala, ma vycitky svedomia, ked ma takto vidi...:( a ten moj mi povedal nieco v takom zmysle, ze som si to mala rozmysliet, ze to je riadna operacia a ze som mala dobre prsia...akoze som asi hlupa, som to tak pochopila...okrem toho to citim ako ked mam na prsiach prilepenu silikonovu podprdu:((( budem to niekedy citit tak, ze to nebudem citit??a kedy??

leus

poharvody /mas dobry nick :D /
dako to tam mate v tych kosicoch lacne...zabavnikova, benes...tak ked si unho bola na konzultacke tak si mohla vidiet jeho pracu ni?Neukazoval ti fotky?

maria1113

ahoj zonda, mám sa dobre, myslím, že aj adelaide, sľúbila, že sa ozve, ale zabudla potvorka. Písala, že sa jej zdá, že jej prsia trochu vystúpili, že sa pomerá a napíše. Ja som zatiaľ spokojná. A ty ako? Ty si vlastne posielala foto po opke do galérky?

poharvody

manula
povedal mi to doktor, skor ma presviedcal ze je to v podprsnej ryhe lepsie tak co mi ostavalo:) verila som mu...

zonda
mam 164 cm a 48 kg. chcela by som tak trojky, ked uz idem na op, tak dvojky sa mi zdaju malo:)

ZUZANA1407
ako som povedala, je to cez znamu, tak doktor povedal ze mi spravi cenu ako pre znamu, takze dokopy 1550 eur, plus si zaplatim psychologicke vysetrenie(20 eur)...vysetrenie krvi a rtg platit nebudem, som medicka, takze nejakych znamych uz v nemocnici mam:)

maria1113

timuska a ZUZANA, keď ste posielali svoje fotky prs, nezabudli ste uviesť aj svoj nick, ktorý máte tu na fóre? Lebo inak Livka nebude vedieť, ku komu ich zaradiť.

milena59

zuzana1407
400to uz budu poriadne pecky :) ja mam 360ml ale nulovy zaklad predtym a su dost velke... tesim sa na tvoje foto po :)))

manula

arri,
gratulujem, ze to mas uz uspesne za sebou, super si to zvladla!!!! teraz budem striehnut na kazdu tvoju info a fotku..:)ako super to tvoja mamina zobrala, tesim s tebou :) a nech ta ten chrbat uz tolko netrapi..

silvik, no super, vidis, termin sa zrazu nasiel!!! dobre,ze si volala