Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

milena59
poharvody

fakt asi 100 ludi 100 nazorov, no ja viem ,ze ju vidiet nie je,kedze som to videla na vlastne oci a zas kamoskam som hned videla v tej podprsnej ryhe..ked sme boli na kupku, ty to akoze mas zakryte,ale zdvihnes ruku alebo lezis si len tak na plazi a hned to je vidiet...ale sak to je jedno..ja som tiez povodne chcela pod prsiami,ale doktor zvolil tak aj segra ma presvedcila tak nedbam :)

leus

poh...
nie nepoznam nikoho kto bol u benesa, ja som hladala recenzie na zabavnikovu, u nej bola odtialto jedna baba...take nezname mena , tu chodia do chirmedu, cervenovi a trskovi hlavne

zonda

maria,
jasne, fotky po opke som poslala uz davno. Ja som velmi spokojna, prsia sa mi trosku vytvarovali, su uz pekne prirodzene. Ja som bola s tebou aj s adelaide priblizne v rovnakom case, tak ste mi tu najblizsie, i ked adelaide uz davno neprispela, az mi tu jej optimizmus chyba :-)

luxury,
presne ten pocit som mala dlho aj ja, uz som nemala bolesti ziadne, ale urcite 1-1,5 mesiaca som mala pocit ako by tie prsia boli iba nalepene. Ale preslo to, tak nemaj strach..

K tym rezom v podpazusi, zatial pisete ze ste POCULI, ze su jazvy vidiet. Manula, ja a ine sme VIDELI, ze vidiet vobec nie su. Urcite sa to ojedinele stat moze, ale myslim ze vo velkej vacsine tie jazvy nevidis, ani ked hladas :-)

leus

poh...
nie nepoznam nikoho kto bol u benesa, ja som hladala recenzie na zabavnikovu, u nej bola odtialto jedna baba...take nezname mena , tu chodia do chirmedu, cervenovi a trskovi hlavne

poharvody

barbora10
moja laska o tom vie, a bude jediny kto ich pod tou podprsenkou uvidi:) a mas stastie s tou jazvou, to je super...ked mi uz tak povedal, tak som to brala, hadam to nevravel preto aby si ulahcil pracu:D

barbora10

luxury

no teraz ti uz tym priatel s mamkou velmi nepomozu:)bud kludna,chce to cas.si velmi cerstvo po zakroku,je jasne,ze to takto citis,ale prska budu casom ako tvoje.

poharvody

leus
hehe, dakujem:D ja sice z kosic nie som, ale tu studujem, preto kosice. fotky mi ukazoval, boli super, ale tak kto ti ukaze zle fotky? nepoznas niekoho kto bol u benesa? na nete o nom nic neviem najst...a super bolo ze netreba cakat pol roka, vlastne som tam prvy krat bola 31eho marca a tri tyzdne na to mam op...sice som sa zlakla ze tolko predoperacnych musim absolvovat, ale pomaly vybavujem a strasne velmi sa tesim! som zvedava ako sa budem ucit:D

milena59

Luxury
tiez som mala taketo pocity, ja som 3mes. po opke, sice jeden mam trosku tvrdsi ale urcite to nebudes casom citit. Malinko obcas ked si ho zalahnes ale skutocne to bude fajn. To su nejake depkacie myslienky z tej bolesti anestezy atd. Budes 100% spokojna!!!!

barbora10

poharvody

ja som po operacii 14 mesiacov a ver mi,ale jazvy nie je vobec vidiet.nikto mi neveri,ze mam pazuchou:)musim poslat do galerky ako to vyzera po takom dlhom case,lebo je normalne,ze dva mesiace po operacii tie jazvy vidiet je,ale do roka sa uplne stratia.nech mas akokolvek pekne zahojenu jazvu,ci sa opalujes hore bez,alebo chces zatajit pred novou laskou silikony,tak moj nazor je,ze viacej je jazva viditelna v podprsnej ryhe,ale v pazuche nie.tot moj poznatok...