Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

Si4si
bola som u neho na konzultácii v Nr na prvej jednodňovej klinike.

A mária veru fotky som poslala ale nick som nenapísala tak som ešte raz odoslala aj ´s nickom :)

Flow333

Zuzana1407
nápis mi na mail tanusska@azet.sk
dám ti viac info. A keď chceš vidieť fotky musíš poslať foto svojich prs do galerky. Si Košičania? Máš deticky?

Luxury

dakujem baby, dufam, dnes som sla do prace a je to katastrofa, citim sa jak malomocna :((( a ten moj kukal furt len na hrud, ze kde to mam, debil...ze to vyzera tak isto a furt ze ukaz ukaz, tak ja este durch sveter cez hrud na 100 krat....a ze aka som pomala a ze to neni sranda a co vymyslam...mi to moc nepridalo...
ako prsia sa mi pacia, velmi, aj mi sedia, len ten pocit, ja viem ze je to cerstve,len dufam ze to tak blbo nebudem citit navzdy :(((
inak bolesti uz ani nemam..len ten blby pocit...

si4si

ahoj baby dlho som tu nebola.

Luxury prajem ti aby si toto obdobie uz mala za sebou

timuska

na ktoru kliniku sa ides objednavat? Citala som tu ze ides k dr. Marsalovi

poharvody

leus
hej vsimla som si, stale cerven trska a chirmed:) no uvidim, fotky pred som uz poslala ale zatial nic. uz sa tak na to tesim, stale sa mi o tom sniva, stale na fore snorim a hladam nieco nove:D som zvedava ako mi moj frajer bude potom umyvat vlasy:D ja vam s tou jazvou verim dievcata, aj ja som chcela cez pazuchu, ale nebudem sa hadat s lekarom, snad vie co robi...