Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

timuska

citala som ze si bola v NR ale chcela som vediet ci aj tam sa objednas na opku lebo dr. operuje aj v TT v BA aj v KN

timuska

Manula aj ja ďakujem za odpoveĎ.
pohar vody
zuzana
vy to už budete mať za sebou a ja ešte stále pred sebou :(

Je tu niekto kto ide nejako v polovičke mája?

ZUZANA1407

JA SA BOJIM TIEZ,ALE UZ KED SME SA NA TO DALI TAK CO UZ.....JA STALE MYSLIM NA TO,ZE V LETE BUDEM ,,KOSť,,HAHA..A HLAVNE NA NOVE PLAVKY..BOLEST PREKONAM ,DUFAM...

manula

zuzana
timuska
pohar vody

ak ste poslali fotku pred na ten mail, musite cakat na odpoved, dojde vam tam link na stranku a heslo a nezabudnite tam napisat aj vas nick :) niekedy to trva par dni , niekedy je to hned :) a potom uz mozte brazdit po galerii fotiek

poharvody

aj ja som uz poslala a tiez neviem co bude dalej...uz sa celkom zacinam bat tej operacie, tolko veci sa moze pokazit...myslite ze sa casto stava ze vznikne ta kontraktura?