Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

timuska

kamoska bola aj aj a zotavovala sa dost rychlo bollesti mala prve 3 dni ako aj vsetky baby po opke a potom to uz bolo stale lepsie a lepsie

si4si

timuska

ano obaja su srandisti zazila som ich oboch som zvedava na kedy ti daju termin potom mi napis prosim ta:)))

timuska

Baby a je tu niekto kto má robenú aj modeláž aj vlôadamie inplantátov v jednej operácii? To zotavovanie je asi ešte horšie, že?

timuska

si4si
tak to si ma veľmi potešila nevedela som vybrať keď ich je toľko :)
Ale na tejto klinike bola kamarátka pred tromi rokmi a veľmi si chváli tak som šla aj ja a fakt prístup ako marsalu ale aj dr maďara bol fantastický.
Prišla som v stresoch hlas sa mi triasol a on hneď videl že som v strese,, tak ma ukludnil srandoval. Potom tam prišiel Dr Maďar on je obyč. chirurg asi a videl stres v mojich očiach poklepal ma po pleci povzbudil hneď mi bolo lepšie.
A ináč v porovnaní s klinikov plastickej chirurgie čo je v Nitre ešte jedna dr. Bakoš je táto jednodňová ešte aj lacnejšia.

lenkea

k tym jazvam v podpazusi: som 4 mes po a stale mam velmi skarede tmave jazvy, ale niektorym babam po takom case nieje nic vidiet..

si4si

timuska

ja som tiez bola u neho na konzultacii a odtadeto z fora bola u neho na prska AdnavCosti a ta si velmi pochvalovala. Moc sa tu o nom nepise ale referencie hovoria ze patri medzi najlepsich tak podla mna si si urcite zle nevybrala

timuska

si4si
hej operuje aj v nitre každý druhý piatok.
A počula si na neho nejaké referencie?
Celkovo viem že kliniku chvália tak dúfam že aj on bude dobrý :)