Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

tak to je jedna vec ktorú som sa zabudla spýtať ale skôr by som chcela pod sval aj keď kožu nad prsom mi chytal že tam mam dobrý základ ale radšej by som pod sval. Ak chceš môžem sa spýtať zuajtra či má na ten môj termín volné ešte nejaké miesto aby sme spolu šli :)

si4si

timuska

klobuk dole ty si si ale uzila a neboj zvladli to ostatne babenky tak to zvladneme aj my. Ozaj a bude ti ich davat pod sval alebo pod zlazu?

timuska

si4si
tak aj v ďalšej veci si ma potešila, ja nie som nijaká citlivka zažila som toho dosť tri týždne po pôrode som začala odpadať šla som na čistenie, bohužial pri ňom mi rotrhli maternicu museli mi najprv laparoskopiu robiť potom ma rezali a zošívali maternicu, domov som šla tretí deň doma som mala muža dva dni a potom som bola na všetko sama só zašívaným bruchom starať sa o mesačné bábo (kojiť) aešte aj o synčeka trojročného. Takže na bolesť som zvyknutá aj ke&ď toto bude asi silnejšie ale vydržím veď sme ženy tak musíme :D

zuzi16

cavte babule....

práve riešim, že zavolam mojej anesteziologičke pred opkou, kt. mám presne za tyžden, ale statila som neako jej číslo, hmmmmmm...

nemáte niektorá do Snopky k Trškovi to číslo...

anesteziologička sa tuším volá Valachová..

si4si

timuska

super daj mi vediet ked tak vybavim termin aj ja aby sme isli spolu lebo nakoniec som sa rozhodla po 3 konzultaciach pre Marsala

poharvody

ZUZANA1407
21.4. takze buduci stvrtok...najviac sa tesim a uz si velmi planujem ze si kupim cipkovanu tyrkysovu podprsenku...neviem preco prave taku:D ale tesim sa:D

timuska

jasné dám vedieť zajtra mám volať :)

Normálne sa teším. Tým správasním si ma získali a maďar hneď po prvom telefóne keď sa ma opýtal či mi nenarástli alebo ma deti vycucali :D Bakoša som zažila cez telefón ako to je a tak ale nemala som nejak z neho taký príjemný dojem. Viem že operuje v tej Nitrianskej plastickej chirugii a kámoška ide k nemu v piatok na konzultáciu tak uvidím potom