Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Arri,si4si - Ďakujem!
si4si-vies,co nechapem?ty mas teraz dvojky,idete dat 300...ja mam teraz asi polky,ideme dat 350 a tiez budem mat skoro stvorky...?? :D

ZONDA-tak teda nebudem mat ten stredny profil...nemam ist uz kedy na konzultaciu...nevadi,hadam aj ten vysoky bude dobry...

Manula,áno,dosť som
bola vyhúkaná,keĎ mi povedala,že tak aj vy prídite toho 28.4,ja že si prču zo mňa robí :D

timuska

pekne mne to isté síce mi povedal že po úprave mojich by som mala mať cca A-možno B a z toho keď m i dá 300ml tak že by sm mala pekné plné C až menšie D a dnes keď som mu volala že by som možno väčšie a on na to žťe mi navrhol to najlepšie že mavidel a väčšie nie :)))

si4si

timuska

mne dr,navrhol 300ml teraz mam dvojky takze by z toho potom mali byt skoro stvotky,
pod prsiami mam 73 a cez 84cm

timuska

no hej dúfam že ten termín výde na jeden deň aspoňby sme boli spolu a potom stretko môžme hocikedy :)
A aké si ideš dať a aký máš základ?

si4si

dobre timuska lebo povodne som mala ist v maji na nemenovanu kliniku ale po royhovore s doktorom po telefone som ho zrusila. A Marsal na mna urobil dojem ako clovek a jeho pracu si chvalia tak idem k nemu len sme este termin nedali lebo povodne som rozmyslala ze to necham nakoniec az na jesen ale ked ides ty tak by som do toho isla aspon nebudeme tam same