Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

poharvody

leus
on je tak...38 moze mat...
inak prisiel mi mail s menom a heslom do galerky a neviem sa tam aj tak dostat...ja som z toho debil:D

silviklh

zonda,to mi doktor povedal,ze mi to spravi plne trojky az stvorky,sama by som to nezabila :-)
mne by stacilo urcite aj tych 300stredny,ja som chuda,a mam dost uzky pas a ploche brucho.
praveze to tak nie je,je to tak,ze cim vacsi obvod,tym je aj kosik vacsi,napr.mne-70C/D,ak ale 75,tak uz len 75B...napr.na 70B je kosik mensi ako napr. na 80B.
robim v praci s podprsenkami po rakovine prsnika(po odobrati prsnika) a je to tak.cim vacsi obvod,tym aj kosik je vacsi.

timuska

si4si
Vidíš takto som aj dopadla čítam čítam a potom rozmýšlam či nebudem mať málo ja mám cez prsia 88-89cm a pod prsiami 75cm a ak mi navrhol 300ml aké by som mala mať? ale u mňa sa to asi ťažšie vypočíta, keďže mi ich bude najprv upravovať ale tiež ho skúsim ešte ukecať či nebudú lepšie väčšie.
bože doobeda volám ohladne termínu :)

leus

akoze baby ja som drzala C ckovu podprdu v ruke, ale to su riadne plachty...mne by stacilo keby som mala B
pohar...
to je Dr.Tomas Benes?On je aky zhruba stary

repka

baby, vy ste tu vyratuvali vselico - ja ked teraz mam pod 76 cm, cez 86 a bude mi davat 450 - ake budem mat? trojky to budu??? a povedal, ze po op budem mat tak 97 cez.....

poharvody

zonda
to je fakt az taky rozdiel? ja mam mat tiez 300ml, musim sa uz spytat toho mojho doktora aky je to profil lebo vtedy som ani nevedela ze take nieco je. dufam ze budem mat C z tych 300...