Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

poharvody

maria1113
dufam no, potom urcite poslem foto:) bojim sa tej sprostej kontraktury, ma slak trafi ak budem musiet ist na reop:D

maria1113

martinaLO, do galérky sa dostaneš, ak pošleš foto prs na e.uhrinova@gmail.com. Počula som aj ja, že robia prsia v Martine, doktor Prídavka

arri

baby, mne dnes 3.deň ľavá strana dosť napuchla a dosť boli, ale to by malo byt normálne, nie? Koľko vám asi odpuchali?

martinaLO

dakujem krasne,a ktoreho by ste mi odporucili doktora,nemate tu nejakeho ktoreho preferuje viacej zien??som zo ziliny a pocula som ze uz av martine to dobre robia,aby som nemala daleko:-)

poharvody

maria1113
dakujem:) pozeram tie fotky...teda tak take cicky chcem mat! :D dufam ze o dva tyzdne o takomto case sa uz aj ja budem fotit s takymi:)

suzie3

martinaLO
ja mam na srdci selest, a nedomykavost jednej chlopne a v pohode ma zoperovali.
Ale v ramci predoperacnzch vysetreni som musela navstivit aj mojho kardiologa, tan povedal ze v pohode ma mozu uspat.

pod zlazou bolia menej, ale zas vysledok je krajsi ked je silikon pod svalom.