Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

silviklh....hovoril takto, ze ak si dam 285 a 320 ml - budem mat plne dvojky, mensie trojky, dal mi 320 a 360 - mam dojem ze mam tie dvojky:) ale to je tym asi,ze sa mi nezdaju velke...ale dnes som mala tu retro podprdu a napasovane tricko na to a teda...nepotrebuejmani ziadnu puh up, take prsia som nemala ani s podprdou...skusim si pomerat obvod teraz

silviklh

Luxury,dakujem,dufam,ze uz sa nepokazi nic.a dr ti nehovoril,ake asi budes mat?toto je napomatenie,radsej sa nepýtat,kazda ma uplne inak,co je nepochopitelne.ved ty mas o dost vacsie,ako ja,musis mat aspom 3kyyyyy:-)

Luxury

silviklh, no ja neviem, ja som mala mensie prsia a v jednom mam 360 a druhom 325 a mam podla mna plne dvojky mensie trojky. Pod prsiami mam 72 a cez som mala 83.

inak gratulujem k terminuuu :))