Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zonda

Silviklh,

parada, taky skory termin! Uz sa iste tesis...
Tych 350 by sa Ti asi v strednom profile nezmestilo a dat menej ml a stredny by zasa mozno k Tvojej postave bolo malo. Urcite aj vysoky profil bude na tebe super!
Ja mam 300, su to plne 2ky, takze ty budes mat max. mensie 3ky, neviem kde si zobrala ze 4ky :-) Aj ked podprsenku mam 75 C, urcite nemam trojky prsia. A tymi kosikmi podprseniek by som sa velmi neorientovala, ja som si minule skusala, 70 C mi bol kosik maly, 75 C dobry. Ako je to mozne? Ved to cislo znamena obvod hrudnika a pismeno ma byt velkost kosika. A ked je to raz kosik C, tak ma byt C pri 70 aj 75 cm rovnaky. A rovnako zalezi od strihu - z intimissimi mam 75 B a je mi uz velka, z HM 75 C a ta mi je narvana.. :-) Takze podla toho ake cislo podprdy mam, sa neda povedat, kolkatky prsia to su.

lenkea

silvikh, daj mail, ale nemam aktualne foto, tak poslem, ale musim pofotit :-)
mam take foto este tri t.po op, ale uz sa odvtedy dost zmenili, ale poslem neskor, teraz idem cvicit.
a co sa tyka tej velkosti 400viek sa uz trochu bojim velkosti, tie 350 to mohli byt:-) ale neva, ved uvidim co sa bude diat, mozno po case vymenim za vacsie :-)

silviklh

Luxury,mne tiez povedal,ze 400 uz nie.ze by som vyzerala akoby som mala implantaty :D (ide nam predsa o prirodzeny look,aby nikto netusil! :D psst :D )

silviklh

Luxury,mne tiez povedal,ze 400 uz nie.ze by som vyzerala akoby som mala implantaty :D (ide nam predsa o prirodzeny look,aby nikto netusil! :D psst :D )

Luxury

silvilh, podla mna nejde iba o ml, ale aj o rozmery implosa, ze si ti na to staci hrudnik a sval....mne uz viac nedoporucoval, aj kvoli rozmerom implosa...

silviklh

lenkea a to mas pravdu,nikto nema uplne sumerne prsia,napr.co viem,vela ludi ma na lavej strane tela vsetko trosku vacsie..ja napr. zadok(ale nevidno to,len ja),aj prsko trosilinku,aj nohu,aj chodidlo..:D asi ze od srdca,neviem.myslim,ze aj kvoli tomu srdcu su na lavej strane viac opuchnute tie prsniky po operacii.ked ti dam svoj mail,posles mi svoju fotku pred a po?aby so mvedela,co ty povazujes za male,mozno mne sa to bude zdat akuratne :)

si4si,no by som ho zabila...len mi nervy robí posledný čas a to som s nim len dva roky :D