Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

MartinaLO,najviac chodia k Trskovi a Cervenovi,ale chodia samo aj k inym,ale tymto najviac.ja idem k Cervenovi,ale paci sa mi aj Trsk,ale je drahy a daleko a anatomy nechcem

shadycool

martinaLO

ja ti urcite odporucam Interklinik v BA. mozno je to dalej od Ziliny ale maju tam aj krasne izby na prenocovanie na par dni, a hlavne tam su najlepsi profici na Slovensku. Chodia tam aj rakusania dokonca a ceny maju rovnake....a budes mat istotu! hovorim z osobnych skusenosti

martinaLO

neviete mi poradit nejakeho doktora u kotreho bolo viacej kociek z tohto fora a su spokojne??nemam ani sajnu kde by som mala ist..
prosim vas a co je ta kontraktury,ja som uplny zaciatocnik:-)
zatial som len dohodlana a zbieram informacie
dakujem

silviklh

poharvody,nehanbi sa,pozeram,ze mas podobne ako ja.(na fotke (mojej) vyzeraju ze tam nic nieje,ale blba je fotka,mam vacsie,take do ruky a viem si skrizenim ruk spravit povestnu ciarku :D :D

maria1113

poharvody, to hrozí každej z nás, ktorá to podstúpila, netreba na to ani myslieť, aj mňa by porazilo asi, keby sa také niečo stalo.