Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

lenkea, ani ja nemam tie prska rovnake, ale nemala som ani predtym, ale to vidim iba ja, mama si ani nevsimla:) povedala, ze su to erotosky a ze uplne prirodzene, fakt, nikde mi nevideit ten implantat....

silviklh - nosila som push up, ale gelovy, vyberatelny a makke podprdy, ja nelubim tie vankuse, to mi zavadzalo...takze tie psia naozaj sa nedaju porovnat, nemala som taketo prsia s podprdou,mozno keby bola riadne vypchata, tak aj ano...

si4si

Luxury

tak to by si mala mat mensie stvorky lebo mne to podla vypoctov tiez vychadza na 94 a doki povedal ze to budu mensie stvorky

silviklh

lenkea,nieee,preco toto pises :D ja stale rozmyslam medzi 350 a 375,ale pozri si ma,ci nebudem vyzerat divne,boky mam,aj nohy akurat,len hore som chuda strasne.a ake by si si chcela dat?tiez ma zaujima,ake si mala predtym,ked sa ti máli :)

si4si

silvikh

teraz si ma bovila s tvojim chlapom:)))
no ja dufam ye to budu take mensie stvorky ale pre istotu sa ho este opytam

lenkea

silviklh ja mam 300 vysoky a co ti poviem, maleee suuu.... 70C, ale obcas mam pocit, ze som ani na op nebola :-(
ale uz su usadene.. su pekne, uplne ako moje, vobec by si nepovedala, ze mam silikace. sice mam trosku jedno prsko nizsie, ale ked vidim fotky hocijakych modeliek a tak a ani ony nemaju na milimeter presne rovnake prsia, tak sa tym tak netrapim..

silviklh

podla toho ,co si napisala,podla mas aspon trojky :-)))
áno?dobre to vyniklo?a predtým si nosila dáke push up,alebo "veľmi vystlané" :-) ? ja vobec,takze na mne to bude urcite dost vidno ten rozdiel.

silviklh

preplieskat toho mojho chlapa!ach,ach...teraz sa ho pýtam,ci ma bude opatrovat ten prvy majovy tyzden,co budem doma a on ze :"hádam"....
a to nič nerobí,len sedí doma,lebo študuje,a robí si bakalársku prácu(ešte ani nezačal) a on mi toto povie,no čo mu mám na to povedať!