Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

lastella, tak už máš foto v galérke, teda tvoje prsia vôbec nevyzerajú, že boli robené pred desiatimi rokmi a že si nimi aj kojila. Super

martinaLO

dobry vecer dámy.
narazila som na toto forum ,ktoré si myslim ze je uzasne pre zeny ktore si dali urobit silikony..ja nad tym dlhsie uvazujem a zbieran odvahu..
chcela by som sa oyptat ci niektora z vas nema skusenost s tym ked ma zena srdcovu aritmiu ci je mozne to dat urobit,a ci je pravda ze prsia ktore su pod ml.zlazou bolia menej ako pod svalom
dakujem kasne

silviklh

poharvody,a co nevieees :-))) normalne chod na tu stranku,co ti dalo,klikni napr.na janiku,ona je prva,das meno heslo a mas :)

silviklh

lastella,ja so mna mail cakala tiez dlho.no najoprv treba poslat pred a potom,ked budes po,tak je dobre,aj ked posles PO,pre dievcata,aby sa vedeli rozhodnut :)