Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

suzie3

martinaLO
ano cena je so vsetkym, s dvojdnovou hospitalizaciou. 2O eur som platila este pred tym, za konzultaciu. Ak chces zostat viac musis si priplatit dalsiu noc, to neviem kolko presne vychadza, ale pokial niesu nejake komplikacie, tak mozes ist na druhy den domov. Dokonca tu su baby, ktore prepustili par hodin po operacii.

no a s tym vkladanim pod zlazu, moj nazor je taky ze ked sa uz na to dame tak nech je to poriadne a pod svalom to vyzera prirodzenejsie, navyse je tam mensia pravdepodobnost komplikacii ako napriklad pokklesnutie implantatu, jeho pretocenie(pri anatomoch)...navyse, pokial chces deti, tak urcite pod sval.

Nelina27

martinaLo, samozrejme lekar ti najlepsie poradi, podla tvojho zakladu aj tvojich ocakavani... ja by som na tvojom mieste isla na konzultaciu min. k 2 roznym lekarom, aby si mohla porovnat a vybrat si co sa ti bude viac pozdavat. inak ak mas nulky teraz, ja som laik - ale pochybujem zeby si mala dost velku zlazu na to, aby ti to dali pod zlazu a nebolo vidiet implantat alebo jeho obrysy, skor si myslim ze ti navrhnu pod sval

martinaLO

Nelina27 ,oni mi ale asi poradia ,mysli doktor mi poradi co je pre mna najlepsie?ako to vkladat??a kadial,,citam tu tolko moznosti:-))
a teda tie pod ml.zlazou bolia menej?mne je to v podstate jedno,nemusia byt az take krasne hlavne nech je nieco v podprde,teraz mam nulky :-)ak by menej bolelo to radsej by som pod zlazu

martinaLO

dakujem suzie3
a to je cena uplne vsetkeho aj ubytovania??keby som chcela ostat trebars dva tri dni..ci vlastne ako to robia na druhy den prepustia??

Nelina27

lastella, tie tvoje prska vyzeraju ako pred prvou opkou, nie po nej... ani jazvy nevidno aj velkost je nejaka mala ci co... to je uz fotene po prvej augmentacii ci predtym?
poharvody, mas pekny zaklad, prska budes mat krasne

Nelina27

a krasne izby na prenocovanie uz maju vsade:-) niezeby na tom nejako extra zalezalo... bolest po opke to nikomu nezmierni:-)))

Nelina27

shadycool, profici su aj na inych miestach na SK, nielen v Interkliniku:-) ja som u nich bola na konzultacii, vsetko ok len ta cena ma odradila a este to, ze vacsinou davaju anatomy s pristupom odspodu alebo okolo dvorca (ak treba aj modelaciu zaroven)... vela zenam sa vsak viacej pacia alebo lepsie pasuju okruhle implose alebo vkladanie cez pazuchu, ak zaklad je letisko na hrudi:-) aby nebolo vidiet jazvy, o tej pazuche tito profici ani neslychaju:-)))
arri neboj sa, vsetko je uplne normalne, este to mas cerstve, bude to odpuchat mozno dlhsie a postupne, bude ta pichat v prsku, boliet bradavka, necitlive prsko a tak vselijako podobne ale kazdym dnom sa priblizujes ku svojmu snu o peknych prsiach tak vydrzkaj:-)