Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

SISA 20

gulate urobia pekny dekolt,tak mi to bolo niejak vysvetlene.....a anatomicke su nizšie....ale lekar vie,preco ti dal anatomicke...a vraj su drahsie.....

ZUZANA1407

dobre ranko......no ja teraz rozmyslam,ci ist do väčšich ako mam navrhnute....som siroka 80cm pod prsiami a cez kolo 86..a navrghol mi gulate NAGOR 420ML...myslite ze to bude staciť???nema niektora taku velkost?DAKUJEM.....

sisa20

vcera som bola na konzultacii a doktor mi povedal ze anatomicke pod sval a co tu citam tak ziadna z vas nechce tie anatomicke....preco???tie gulate vyzeraju lepsie???

merynka

arri mne teprva včera odpuchlo prave prso mala som ho dost napuchle som sa bala, kamoske odpuchlo zas lave neboj po tiždni uvidiš zmenu ja uz ich mam odpuchle a vyzeraju super v tej podprde nič moc ,ale ked som si dala tričko tak su dost velke :-))).ja beriem este ascorutin toje proti zapalom a opuchom.

arri

Tedy, nie žiadne antibiotiká mi nedali, beriem iba ibuprofen proti bolesti. Prvé dva dni som sa už vytešovala ako to super zvládam a teraz mam ľavé ako bombu... brali ste niečo aj proti opuchom?

Tedy

arri,
a mas aj antibiotika,mojej dcere to dali,
lebo to je tiez dolezite,aby si sa vyhla niakemu zapalu,dufajme ze ti to len prejde pomalicky,jej to uz pekne odpucha kazdym dnom je to lepsie a lepsie,
len musis vydrzat :)

Nelina27

martinaLO, niektore nemaju bolesti ale to su skor vynimky si myslim:-) radsej sa priprav na tu horsiu alternativu, mozno budes potom prijemne prekvapena
shadycool, napis nam viac o tvojich osobnych skusenostiach, mozno to niekomu pomoze v rozhodovani... kto ta operoval, aku velkost ti davali a tak.... :-)