Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

ZUZANA

ja mam pod 76 a cez 86 a navrhol mi 450 ... ja som rozmyslala, ze ci to nebude velke :) ... aka si vysoka a kolko mas kg?

ZUZANA1407

poharvody:

NAGOR 420ML.....

FLOW333
PRSIA MAS SUPER..NIESU VELKE...DACOTAKE AJ JA BZ SOM CHCELA...ALE NEVIEM CI PRI MOJEJ VELKOSTI BUDU TAKE...A ESTE MAM AJ SIROKZ HRUDNIK...

Flow333

Jedna rada pre vsetky ktore vahate s velkostou

dajte stale najviac ako sa da!!!! Lebo kazda ideme do toho s predstavou ako budeme vyzerat po. A potom pride sklamanie, alebo pochybnosti, ze ci to nemalo byt vacsie, ine atd. Ja som dala viac ako dr chcel. A to mi tvrdil ze uz budem mat vulgarne prsia. Tak si pozrite foto aka som vulgarna. Niekto s 300 je vulgarnejsi. :-))) nebojte sa a stale ked vam dr povie nieco, spytejte sa ci sa nevmesti viac.

Tedy

arri,
podla mna by si tam mala doktorovi zavolat,to je nezodpovedne,
ze ti nedali antibiotika,ved je to od zapalu a lepsie to potom odpucha,len cakat...to sa mi nezda
sisa20,
mojej dcere dali anatomicke 300ml a 350ml,
ma to velmi pekne,uplne prirodzene prsia k jej postave,ma len 19 rokov,pekny prechod a ked si dala tricko...super!

sisa20

zuzana1407
ja som na hrudi kost a koza a mam taky pocit ze by mi pri gulatych bol moc vidiet ten prechod...len zacinam mat z toho vsetkeho obavy, tak velmi chcem uz mat dokonale prsia preto ma to zaujima...ze ci by som radsen nemala chciet tie gulate, asi sa na to este doktora spytam....dakujm