Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

timuska

Ani mi nehovorte tie veľkosti mám z toho v hlave bordel :) nič iné nerobím len rozmýšlam meriam a čítam.
od rána volám DR. na kliniku kôli termínu len akosi má vyp. tel. neviem či operuje alebo čo už mám mindráky.

Tedy

ZUZANA1407,
sranda s tymito velkostami,zalezi hadam aku mas predstavu,ci chces vacsie,alebo naturalne,prirodzene a vylepsis ked budes chciet dobrou podprsenkou,hlavne aby sa hodili k postave a nebili do oci,ale to je len moj nazor,niekto chce mat velke a dobre sa citi:)

ZUZANA1407

TEDY

ja som uz z tych velkosti šibnuta....beham tu s metrom a meram....a zas citam a zas meram...uz fakt neviem

ZUZANA1407

ja som na prvej konzultacii nebola rozhodnuta na 100% pre operaciu.....tak sme sa porozpravali len tak kratko.....odporucil mi dve velkosti..a ked som volala ze chcem ist na operaciu tak vravel ,aby som este raz prisla aby sme sa porozpravali dokladne a vybrali vhodnu velkost.....predoperacne som si zacala uz robit vcera.....4 ampulky krvi...vav,,a zajtra interne a Aro...

timuska

zuzana
to ideš na koľkú konzultáciu? lebo ja som bola na jednej a povedal že potom stačí objednať sa cez telefón a to mi vysvetlí čo a aké vyšetrenia treba a npotom prídem už na operáciu.

Tedy

Floww333,
zvlasne tieto velkosti,mojej dcere dali len 300ml a ma po op.92cm,ma anatomy,velmi dobre to vyzera,ma vysku 170,vaha 55kg,pred op.,mala obvod 86cm

kobra17

Babulky
Poraďte.Som tri t.po op.a asi som dostala chrípku.Mám vysoké teploty,bolia ma nohy,ruky,chrbát,hrozná nádcha,kašel.Bojím sa,že ak to je nejaký zápal v tele,nemôže to nejako ohroziť vhojovanie impl???Mám si ísť dať radšej predpísať antibiotiká???Ochorela ste niektorá po op???Bojím sa,aby to nemalo nejaké následky.Možno som trubka,že sa také niečo pýtam,ale strach má veľké oči...