Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

maria hej zase mi sibe,by som povedala! :-) lebo viem,ze babatko budem mat,ale az o takych cca 5 az 6 rokov,tak neviem,ale uz sa musi mroyzhodnut.rano som si povedala,ze urcite len tie 350 a teraz zase vymyslam.

maria1113

baby, čo ste pred opkou a nemáte ešte deti, tak pri výbere ml myslite aj nato, že raz budete kojiť a vaše prsia sa zmenia.

maya21

nazdar baby, ja mam navrhnuté 400 VP eurosil. alebo nagor MP 390, neviem sa rozhodnuť, dr. vravel, že pri nagoroch by mohli byť hmatateľné okraje lebo sú,,buchtičkovejšie" ale eurosil.sú o pol cm užšie (12,2cm), takže by som mala väčšiu medzeru. Mám 168/51,pod 72,cez 86. dosť široký hrudník, len žlaza,žiaden tuk. pred tehotenstvom sa mi smiali, že mam silikony,mala som 75C,70D a teraz.. tak to chcem podobné. poradte.. Dokonca tiež začínam uvažovať o menších. Idete niektorá k červeňovi?

timuska

Tak konečne som sa dovolala na kliniku hovorila aj recepčná že jej blbne mobil že sa nedá volať.
Ale ohladne termínu mám volať medzi druhou a treťou tak potom dám vedieť čo a ako :)