Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

silviklh, ten papier zostáva tebe, len keď budeš volať do siklienky, tak im povedz, že si objednávaš 375ml. Ja som im teda nemusela posielať kópiu, ale viem, že niektorá baba tu raz písala, že ona musela, záleží o akého dr. sa jedná, ale u dr. Červeňa sa nemusí posielať.

silviklh

maria,chcem sa spýtat,ja mam na objednavkovom papieri teda tie 350,ale dr povedal,ze mozem aj tie 375 a ze mam povedat,ze s jeho suhlasom..ale vsak oni ten papier nedostanu ani do ruk,tak nic nemusim hovorit,nie?

silviklh

áno viem,375 je len o 2mm vyssie,a j rovnaka sirka,ale mi hovorili,ze aj tak to ukaze inak.podla mna 2 mm je akoby nic.