Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahoj mária,áno presne s tebou súhlasím,aj ja som si to všimla.lebo po kojení je ten tuk akoby "zriedený"pred kojením sú prsia také tvrdšie,pevnejšie a áno aj menej ml urobí viac ako na odkojených prsiach.

maria1113

ahoj zuzi, neviem, či aj ty to tak vnímaš, ale na babách, ktoré ešte nekojili, tak impl. lepšie drží, neviem, ako by som ti to opísala, že im netreba dávať tak veľa ml, tým, že je koža ešte elastická, tak im pekne stoja. Aspoň sa mi to zdá na niektorých babách z galérky, že aj 300ml im urobí veľké prsia

silviklh

vladka,mam tabulku,vsetko,mam gulate eurosilicone,a rozdiel medz tymi dvoma je len vo vyske a to 2mm,inak je vsetk otak isto(resp.sirka)
lenze,co ak mi bude vidno prechod,ved si pozri moje prsia.ja to mam tak,nechcem,aby som lutovala,ze mam prechod,ze som mala dat mesňnsie..a zase naopak,aby som nelutovala,ze sa mi máli.slak ma trafi naozaj.priznam,ze viac uvazujem nad tymi 375,rozum mi vravi 350...

zuzkas

čo sa týka veľkosti tých implantátov,tak súhlasím s mariou a teda by som pred deťmi nešla za každú cenu do najväčších a to preto,že po kojení bude koža vyťahaná a bude tam musieť ísť ešte väčší implantát.ja som tiež dala najväčšie aké sa dali,ale deti už neplánujem a aj tak viem,že keď pôjdem na výmenu,tak dám o kúsok väčšie,lebo aj bez kojenia koža trošku povolí.takže silviklh síce medzi 350 a 375 nieje veľký rozdiel,ale ja na tvojom mieste by som dala tie 350 a po detičkách aj tak budeš musieť dať cca 400 aby sa koža vyplnila.

silviklh

maria,nelina,ste ma presvedcili,beriem 350 :-) som proste ovplzňyvnena z tadialto,lebo vkuse sa dakomu máli :D

ZUZANA1407

VLADKA19

ANO IDEM DO CHIRMEDU.......NIE ,NIESOM Z KE.....SNINA,AJ TY SI TAM BOLA?VIDELA SOM FOTO MAS SUPROVE.....JA SA NEVIEM ROZHODNUT ,CHCEM VäčšIU VELKOST....KTO TA OPEROVAL???

Nelina27

silviklh, ved objednaj tie co mas na papieri a nespekuluj tolko:-) aj tak tie rozdiely su uplne minimalne a volnym okom neviditelne a ked nemas ziaden tuk na prsiach a chces este deti v buducnosti, nechaj si nejaku rezervu do buducna a ber tie 350 ml teraz.