Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

VLADKA 19

MNE NAVRHOL BUD 390 ALEBO 420ML...ZE VRAJ RADSEJ 390ML..ALE KED MI DAL TIE JEHO VYPCHAVKY DO PODPRSIENKY TAK MNE SA TO ZDALO MALO..IDEM ZA NIM ESTE V PIATOK TAK SA HO SPYTAM ZE AKY VELKY...JA MAM SIROKY HRUDNIK A SA BOJIM ZE 390 BY SA STRATILI...UZ KED IDEM DO TOH NECH TO JE VIDIET...

timuska

Vladka 19
som rozhodnutá aj s inplantátmi idú mi to robiť naraz v jedenj operácii. A ty máš teraz akú veľkosť? pretože tie prsia máme fakt podobné ale ty si si dávala 390 a mne navrhol 300ml. Idem k Dr. Marsalovi do Nitry na jednodňovú kliniku.

martinaLO

kočky neviete aka dlha je objednavacia doba u Dr.červeňa?
a robi to aj v Banskej aj v Blave aj v Pezinku??som pocula..

timuska

Vladka 19
ja mám dve detičky a neplánujem ďalšie aj keď čloek nikdy nevie :D. Pozerala som foto a máš bohovské prsia závidím strašne by som chcela mať aj ja už po. Som rzohdonutá, že chcem obe operácie naraz. Viem že zotavovanie bude možno horšie ale vydržím :)