Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anila

Ahojte mám 23 a už viac ako 5 rokov uvažujem o augmentácii. Už mám prečítaných mnoho diskusií na tému augmentácia (dokonca aj jednu knihu zameranú na plastiku)Avšak zatiaľ operácia neprichádzala do úvahy. Tento rok sa však veľa zmenilo a chcem ju postúpiť. Moja výška je 172cm a váha 55 no prsia nikde, ramená mám dosť široké takže prsia sú na mojej postave úplne stratené. Chcem preto poprosiť dámy alebo slečny o rady. Viac menej som rozhodnutá ísť na operáciu do BB k Dr. Červeňovi. Takže uprednostním rady práve od nich. Hlavne: cena,bolesť, ich vahu výšku a kolko ml im bolo vkladané aká značka a tvar a vstup implantátu... všetko čo mi vedia k oparácii napísať rady, obavy, predoperačné vyšetrenia, sarostlivosť po operácii... ďakujem!

Luxury

baby, moj osobny nazor...
vy pisete ze na vysku rovnake, na sirku 4mm, ze to je nic...
ja mam v jednom 320 a v druhom 360...je to tiez minimalny rozdiel, ale ten 360 uz na boku citim a zavadza mi to... ten 320 je super, presny a idealny /ten som mala aj vacsi prirodzene/, ale na boku nie je...
ono sa to zda ze to nic nie je, ale je...
tak dufam aspon, ze sa to dako upravi :)

inak uz som neni nafuknuta, uz som taka ako predtym, som splasla jak zuvacka :)

suzie3

silvikh, ja mam 375 a prechod nevidno a som sklamana lebo sa mi tak zda ze su to pekne dvojky a nie plne trojky ako mi doktor povedal... aj podprdu som si teraz kupvala Bcko

Nelina27

martinaLO, dr. Cerven operuje najma v BB, menej v Pezinku a najmenej v Poprade, u neho sa caka trochu dlhsie ale nie je to take strasne a zvyknu zavolat aj ovela skor, vzdy sa im nieco uvolni... a na neho sa oplati aj pockat;-)

silviklh

Tedy,tvoja dcerka ma len 19?ja mam 22 :-) ona mala ake prsicka predtym?a to mala taku asymetriu velku,ze jej dal 300 a 350?

silviklh

martina,idem tam,kludne mi napis,ake mas otazky,ja som len teraz videla ten mail :-) pretosom sa spytala,som nevedela,kto to je :))

martinaLO

solviklh ano ja som ti ppisala,chcela som pprosit o viacej informacii,ako som pisala som uplny novacik zbieram odvahu uz dlho ,tak ak by si sa podelila o skusenosti..mozem ti tam napisat??dakujem
tusim som tu citala ze aj ty tam ides_ci uz som popletena