Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

gogo, mna do 2300 v BB u dr. Cervena.
ale baby, rozmyslam este nad jednou podprdou, tou pooperacnou, zeby som si este jednu doobjednala. myslite, ze bude treba??? lebo predsa len maj, jun uz bude teplo a ja si budem posmrdkavat a aj druhym, xixi...
alebo som rozmyslala, ze by som si aj od vas odkupila, co uz ste po opke. ci to uz je nepouzitelne???

martinaLO

NELINA27,dakujem a ty si bola u neho??nenapisala by si mi na mail??take zakladne info,ak by si bola taka dobre..ci si po kojeni a tak..dakujem krasne
gocova.m@gmail.com

Luxury

jaaaj...no niekomu je, nikomu nie, podla mna zalezi od zakladu a od toho ako ti to urobi...kvoli tomu som ja neriskovala gulaty nakoniec, by som umrela keby som zvrchu mala daky prechod od silikonu...

korki

ahojte
silviklh, tak gratulujem ku skoremu terminu!!! ja idem 27. tak sa mozeme zacat spolu obavat. a ja sa tiez priklanam k tym 350ml. hlavne preto, ze si este nekojila. keby uz mas po detoch, tak aj on sam ti navrhne minimum 400ml. ved mne ide dat dojedneho 450 a do druheho iba 400 ato podla mna nemam ziadnu asymetriu. ale ked mi to ukazal, tak fakt som rozdiel nevidela. alenasiel mi hore na hrudnom kosi taku priehlbinku, tak ze aby sa to tam tym implosom vacsim vyplnilo. tak som zvedava...
ja si uzriesim aj predoperacne. uz som bola vcera na krv. tak dufam, ze uz mi do toho nic nepride. lebo ja viem mat na taketo dolezite veci v mojom zivote fakt smolu...
katka, adnavcosti, adelaide, vy ste sa kde stratili??? uz je vam hej, tak na nas kaslete???