Korki,
neboj, myslim na teba, len si tu nove dievcata rozohrali partiu o milimetroch, mierach a k tomu nemam co povedat, teda, ak by som mohla....dievcata..... tak len to, ze je to podla mna nie je absolutne smerodatne, kolo ma kto kilov a miery a pod a nad a cez....mozno to pomoze len orientacne, ale na kazdej bude hoci len 300 ml vyzerat inak, aj ked budu mat tu istu vahu, tie iste miery ale konstrukcia tela zavazi asi najviac. Hlavne teda vrchnej casti, hrudnik a plecia. Ja ani neuznavam za kazdu cenu si davat co najviac. Takze z mojej strany len tolko.
Korki, ale myslim na teba a hrozne ti drzim palce.Ale vcera som isla pre manzela na letisko, tak uz mam viacej povinnosti a teraz budem zase trosku cestovat po Europe tak neviem ako budem mat cas chodit sem. Ale pred operaciou sa ti ozvem.
Luxury
no, ja ta moja obdivujem za to ze po tyzdni si uz v robote, nestihla som to pocitat vsetko, ale ako si pisala ze si unavena...moja, ja nastasite do prace nemusim chodit, ale ja som bola unavena a len co som nieco urobila, hned som sa roztriasla, ze som si musela ist oddychnut este aj na 3ti tyzden od operacie.
A co sa tyka toho ze mas teraz take rozvojene pocity...to myslim ze je normalne...ja som to tu pisala, ze je to velka fyzicka, ale aj psychicka zataz. Ak nie sme lahkovazne, mlade a nezodpovedne tak myslim,ze kazdu z nas kym si zvykne na novu situaciu prepadnu take myslienky. Pre mna to taktiez nebolo dlho normale a stale teda este nie je normalne a to bolo vcera 5 tyzdnov...stale tie prsia nie su uplne moje..stale citim tlak ked sa uz teraz skusam prevalit na bok...a ja som bola opuchnuta dlho, predlho ako keby sa na mne vyblaznilo stado srsnov, ze ked som sa videla z predu a opuchom som mala tie prsia skoro zliate dohromady, nic som nevladala, nic som nemohla robit, necitila som sa normalne, ani tie prsia sa mi koli tomu opuchu dokonca nepacili, chrasty sa mi nehojili a kazdy den som si nasla nieco nove...tolko frustracie a obmedzovania...ze by som musela byt sialena, aby som sa napriek tomu dokazala tesit a schvalovat, co som podstupila. Ale daj tomu cas a ked sa raz pozres na seba pred a po, budes rada.
Teba to aspon tak nebolelo a aspon sa ti tvoje prsia pacia uz teraz!!!