Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anila

korki mohla by som ťa poprosiť o viac info kedže ideš k dr. červenovi? dakujem... lebo ja viem že u neho staja prsia okolo 3300 a ty udavas cenu 2300...ak možes tak aj na mail veron.michalkova@gmail.com ďakujem budem ti moc vďačna

timuska

Tak som sa dovolala na objednanie toho termínu a že mám zavolať zajtra o jednej :(
si4si to ťa asi moc nepoteší :)

barbora10

anila

mas asi zle informacie,lebo u cervena je ta cena okolo 2300eur...ja som platila v novamede za gulate ES 2070eur.operovana som bola minuly rok a sice sa cena o cosi zvysila,tak urcite nie o 1000 eur:)

katka33

Korki,

neboj, myslim na teba, len si tu nove dievcata rozohrali partiu o milimetroch, mierach a k tomu nemam co povedat, teda, ak by som mohla....dievcata..... tak len to, ze je to podla mna nie je absolutne smerodatne, kolo ma kto kilov a miery a pod a nad a cez....mozno to pomoze len orientacne, ale na kazdej bude hoci len 300 ml vyzerat inak, aj ked budu mat tu istu vahu, tie iste miery ale konstrukcia tela zavazi asi najviac. Hlavne teda vrchnej casti, hrudnik a plecia. Ja ani neuznavam za kazdu cenu si davat co najviac. Takze z mojej strany len tolko.
Korki, ale myslim na teba a hrozne ti drzim palce.Ale vcera som isla pre manzela na letisko, tak uz mam viacej povinnosti a teraz budem zase trosku cestovat po Europe tak neviem ako budem mat cas chodit sem. Ale pred operaciou sa ti ozvem.

Luxury

no, ja ta moja obdivujem za to ze po tyzdni si uz v robote, nestihla som to pocitat vsetko, ale ako si pisala ze si unavena...moja, ja nastasite do prace nemusim chodit, ale ja som bola unavena a len co som nieco urobila, hned som sa roztriasla, ze som si musela ist oddychnut este aj na 3ti tyzden od operacie.
A co sa tyka toho ze mas teraz take rozvojene pocity...to myslim ze je normalne...ja som to tu pisala, ze je to velka fyzicka, ale aj psychicka zataz. Ak nie sme lahkovazne, mlade a nezodpovedne tak myslim,ze kazdu z nas kym si zvykne na novu situaciu prepadnu take myslienky. Pre mna to taktiez nebolo dlho normale a stale teda este nie je normalne a to bolo vcera 5 tyzdnov...stale tie prsia nie su uplne moje..stale citim tlak ked sa uz teraz skusam prevalit na bok...a ja som bola opuchnuta dlho, predlho ako keby sa na mne vyblaznilo stado srsnov, ze ked som sa videla z predu a opuchom som mala tie prsia skoro zliate dohromady, nic som nevladala, nic som nemohla robit, necitila som sa normalne, ani tie prsia sa mi koli tomu opuchu dokonca nepacili, chrasty sa mi nehojili a kazdy den som si nasla nieco nove...tolko frustracie a obmedzovania...ze by som musela byt sialena, aby som sa napriek tomu dokazala tesit a schvalovat, co som podstupila. Ale daj tomu cas a ked sa raz pozres na seba pred a po, budes rada.
Teba to aspon tak nebolelo a aspon sa ti tvoje prsia pacia uz teraz!!!

arri

ahoj anila, aj ja som bola teraz v sobotu u čeerveňa v PK, mam guľaté eurosilikóny 400VP, pod sval, vkladane z podpazuchy. Moja výška 170cm, 57kg, pod 74, cez 83cm pred op. Platila som necelých 2200€, anatómy sú o stovku-dve drahšie.

barbora10

silviklh

podla mna nie je najlepsie ist hned do najvecasich a zvlast,ak ti ani sam doktor uz vacsie implantaty neodporucal.samozrejme,ze je nieco ine,keby mas 35 rokov,dve deticky a uz neplanujes na dalsie zvacsenie ist,pacia sa ti velke prsia a aj doktor suhlasi,ze najlepsie riesenie bude vacsi implantat,ale ty si mladatko,vsetko pred sebou,urcite raz planujes rodinu a ver tomu,ze potom sa raz este rozhodnes,ze implantaty vymenis.aspon ja na to cele takto pozeram a ver mi,ze aby si mala sexi prsia,ktore sa budu pacit tebe aj okoliu 350ml uplne staci.a co ak sa raz rozhodnes,ze implantaty nechces,nikdy nevies,si este malada a nikdy nevies co bude za desat rokov a aj z toho dovodu je dobre,ked zacnes od mensieho implantatu(ved uz aj 350ml nie je malo).a zase ak sa raz rozhodnes,ze chces vacsie prsia,tak pojdes na vymenu za vacsie a budes musiet minimalne o 200ml pridat,aby tam bol vidiet rozdiel,takze tych 350ml je pre teba teraz idealna velkost.myslim,ze si dost rozumna a ze si sa takto rozhodla je naozaj dobre riesenie:)a tiez sa tesim s tebou,ze si nakoniec ten skorsi termin dostala.

anila

korki mohla by som ťa poprosiť o viac info kedže ideš k dr. červenovi? dakujem... lebo ja viem že u neho staja prsia okolo 3300 a ty udavas cenu 2300...ak možes tak aj na mail veron.michalkova@gmail.com ďakujem budem ti moc vďačna

korki

maria a cervenove baby, chcem sa vas spytat, kedy po opke prepustaju. skor potrebujem taky presny cas. aby som si vedela zaobstarat voz... dik...